80’s en 90’s party op Reurpop met Eighty Eight!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

It’s party time! Op zondag 7 juni tussen 13:30 tot 20:00 zal in het House Huus op Reurpop een grandioze 80’s & 90’s party plaatsvinden. De Dj’s van de unieke ‘Eighty Eight’ drive-in show zullen er gedurende de kostbare laatste uren van Reurpop  voor zorgen dat geen hit ongedraaid blijft!

Olav Exterkate en Joost Ankersmid zijn al sinds het jaar 2000 met hun drive-in show actief onder de naam Eighty Eight. Met de jarenlange ervaring en het altijd gebleven enthousiasme zullen de mannen er voor zorgen dat de 80’s & 90’s party op de zondag van Reurpop niets minder dan één groot succes zal worden!

Het House Huus staat de gehele Reurpopzondag wagenwijd open om geheel vrijblijvend met de voetjes van de vloer te gaan op de heerlijke muziek uit de jaren ’80 en ’90. Non-stop zal de ene na de andere klassieker je om de oren vliegen. Wij adviseren dan ook: kom’t d’r in dan ku’j d’r uut kiek’n!

Andere acts en artiesten die reeds zijn aangekondigd voor de zondagmiddag en –avond van Reurpop 2015 zijn: Bökkers, Suzan & Freek, The Dirty Daddies, Pooh Now, In-C-Een, Strike, de Pleardöpkes en Dj Bacchie.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!