A Balladeer, bekend van ‘Swim with Sam’, in onze Huiskamertent

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Waar A Balladeer vroeger een band was uit Amsterdam, is het tegenwoordig het muzikale alter ego van zanger en liedjesschrijver Marinus van Goederen, waar hij de nadruk legt op zijn verhalende songs. De hit ‘Swim with Sam’ staat al jaren in de Top 2000. Daarnaast heeft de band ook een Zilveren Harp gewonnen.

De band A Balladeer bestaat sinds 2016 niet meer, maar onder diezelfde naam is de Goederen doorgegaan als soloartiest. Waar hij de afgelopen jaren veel huiskamerconcerten en theatershows gaf, doet de singer-songwriter momenteel een wat grotere Spring Tour, die af werd getrapt in Paradiso.

A Balladeer heeft in het verleden onder meer in de voorprogramma’s van BLOF, Keane en Silkstone gestaan. Daarnaast zijn ze ook meerdere keren genomineerd voor grote prijzen. De Goederen heeft in 2017 een anti-kerstalbum gemaakt die met crowdfunding werd gefinancierd. Dit wist hij, door veel trouwe fans, in drie dagen bij elkaar te halen.

Met een mix van nieuw werk, maar ook de oude klassiekers, staat A Balladeer in de intieme huiskamertent op Reurpop. Dé Plek waar zijn subtiele songs het beste tot hun recht komen.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!