Achterhoekse sfeer in de Greyhound Saloon zaterdagavond 9 juni!

Koop nu tickets!

Met het Handkar trio en Ripley als sfeermakers voor Johnny Cash arriveert – in de persoon van Rocco Ostermann – kan het zaterdag 9 juni niet anders dan een heel bijzondere avond worden in de Greyhound Saloon.

Handkar trio brengt ‘Seks met die kale’ weer tot leven 

Op de zaterdagavond zal het Handkar trio de nummers van het Hanska duo weer tot leven brengen. 

Het legendarische Hanska duo (dat 50 jaar geleden het levenslicht zag) is inmiddels gestopt. Hun oergezellige dialectnummers zijn echter nog altijd geliefd in de regio.

Klassiekers als ‘Schat woar blief i-j’, ‘Seks met die kale’ en ‘Medicijnen’ mogen volgens vele Achterhoekers niet ontbreken in menig olderwets bruin café. En precies zo denken de muzikanten van Handkar trio er over. Let op: meezingen verplicht!

Ripley; rock met een bite! 

De zaterdagavond in de Greyhound Saloon begint met Ripley. Kenmerkend voor deze Achterhoekse band is hun ‘sound’, die enerzijds tegen de blues en anderzijds tegen de (hard)rock aanleunt. 

Zo komen in hun setlist nummers voor van o.a. Thin Lizzy, Motorhead, Ramones, Rory Gallagher en The Cult. Kortom, een bijzondere lijst, van een band die alles behalve alledaags is.

De rijke muziekervaring van de bandleden maakt bovendien dat Ripley superstrak klinkt en staat als een huis. Wees erbij zaterdag 9 juni!

Koop nu tickets!