All you need is… Reurpop (in tijden van Tinder)!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Uit onderzoek blijkt dat een grote meerderheid (63%) van de Nederlanders geen Valentijnsdag viert (wellicht ligt dit percentage in het ‘nuchtere’ oosten nóg hoger). Velen vinden het namelijk té commercieel. Maar men vindt het echter vaak wél leuk om verrast te worden óf om anderen te verrassen! En dat hoeft NIET uitgerekend op Valentijnsdag, dit kan natuurlijk ook gewoon op Reurpop!

Op deze mooie dag van de liefde willen wij namens Reurpop ook onze liefde uitspreken naar alle mensen en bedrijven die Reurpop maken tot het fantastische festival dat het nu is. Want all you need is… Reurpop!

Nu horen wij sommigen al denken: ‘Leuk, maar ik heb helemaal geen Valentijn…’ Daarom verklappen wij na uren brainstormen, dat er (na het succes van de bruiloft in de roze kerk) een nieuw concept aan de komende editie van Reurpop zal worden toegevoegd:

De blind-date-keet! Dus kom uit die ‘comfortzone’ en verras jezelf óf die onbekende aan de andere kant van de tafel tijdens een blind date op Reurpop! Want wat is er nou leuker dan mensen in het echt te ontmoeten. Een festival als Reurpop is hier bij uitstek gelegen voor; men is namelijk meer ontspannen, gezellig, vrolijk én niet al te serieus. Laat die gezonde spanning voor wat het is, want er valt weinig te verliezen. Mocht je date geen succes zijn dan is het in ieder geval een leuke ervaring én een leuk verhaal voor later!

Houd de Reurpop Facebook pagina goed in de gaten, want dit is slechts het eerste bericht over de ‘blind-date-keet’.

En pssst… behoor jij tot de romantische Nederlanders die zijn/haar Valentijn wél iets leuks wil geven, dan zit je met een Reurpopkaartje altijd goed! Want…

  • Je kunt niet met lege handen thuiskomen;
  • Een Reurpopkaartje is origineler dan rozen. En de herinnering blijft (meestal) langer bij!
  • Valentijnsdag hoort er nou eenmaal bij… en Reurpop ook!
  • Geven is leuker dan krijgen… alhoewel? Reurpop kun jij natuurlijk ook niet missen, dus misschien toch ook maar een tweede kaartje erbij bestellen?!
  • Het is simpel en snel te verkrijgen via onderstaande link (waarna het in slechts één klik geprint kan worden).

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!