Rootsriders

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Met reggaeband Rootsriders is de zon volop aanwezig! Tijdens eerdere Reurpop-edities is door velen al kennis gemaakt met Rootsriders. Hierbij was één ding zeker: Reurpop, Reggae en Rootsriders is een gouden combinatie! Vandaar dat wij alvast met trots bekend willen maken dat de geliefde Bob Marley tributeband ‘Rootsriders’ met hun nieuwe Legend 35 show voor de geliefde en relaxte Marley-vibe zal zorgen!

De Nederlands/Caribische band treedt met hun Tribute2BobMarley liveshows sinds 2006 in de voetsporen van hun muzikale held. Meer dan 500 keer traden Rootsriders al op; van Zuid-Afrika, Turkije, de Verenigde Staten tot aan de Achterhoek (met optredens bij o.a. de Zwarte Cross en eerdere Edities van Reurpop).

Legend 35 show: een eerbetoon aan Bob Marley
Dat Rootsriders een sterke voorliefde voor de muziek van Bob Marley heeft, moge duidelijk zijn. Volgend jaar komt de band met de nieuwe en unieke show, genaamd: ‘Legend35’. Dit is een eerbetoon aan het album dat na zijn dood werd uitgebracht en uitgroeide tot 1 van de bestverkochte albums allertijden. Een album dat alle klassiekers omvat, waar je als ware Marley-liefhebber niet omheen kan!

 

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!