Bobbi Eden

Dag: zondag
Podium: Amsterdamse Plein
Tijd: 12:00 - 13:30

Papa’s en mama’s, opgelet! Niet eerder wilde je zo graag zo vroeg met je kroost naar Reurpop: Bobbi Eden, een van de allergrootste exportproducten op het gebied van erotiek in Nederland, komt naar Ruurlo! En nee, het is misschien niet wat je denkt dat het is. Bobbi Eden komt op de Reurpopzondag voor een speciaal kinderprogramma. Voor de kinderen zal ze een verhaaltje voorlezen en met ze op de foto gaan. Maar we snappen het dat er ook papa’s zijn die dat willen 😉

Voor de mama’s: je weet hoe laat het is als papa met de kleine om 11:30 uur al klaar staat om naar de Reurpopzondag te gaan. Van 12:00 uur tot en met 13:30 uur is Bobbi Eden aanwezig op ons terrein. 

Over Bobbi Eden
Bobbi Eden mag gezien worden als een van de allergrootste exportproducten op het gebied van de erotiek uit Nederland. Met meer dan 150 films in de USA en meer dan 200 coverstory’s voor bladen als Hustler & Penthouse en het winnen van diverse Awards in het erotiek genre wist Bobbi Eden tussen 2002 en 2008 de internationale top te bereiken.

Inmiddels ligt die carrière alweer ver achter haar en is ze geïntegreerd in de mainstream media van Nederland. In 2014 verscheen haar biografie waarmee ze een plek in de best seller 60 te pakken wist te pakken. In datzelfde jaar begon op RTL5 haar reality serie “Dubbel D in LA’ waarin het hectische leven van Bobbi in Los Angeles te volgen was. 

Vanaf dat moment was Bobbi Eden te zien in alle programma’s op de Nederlandse buis. Ondertussen komt een lang gekoesterde wens van Bobbi uit, door haar eerste haakboek te schrijven. Iets wat niemand zag aankomen. Voor het boekje in de winkel ligt is de eerste druk uitverkocht en verschijnt ook dit boek in de ‘Best Seller 60’. 

Ook voor 2022 staan er weer een heleboel mooie projecten op het programma zoals een nieuwe beurs in het najaar, een nieuw boek voor de feestdagen en natuurlijk hele leuke programma’s.