BZB

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Eind september werd onze eerste artiest bekend gemaakt, de Rootsriders zullen met hun nieuwe Legend 35 show een ode brengen aan Bob Marley. Yah man! Natuurlijk is dit nog maar het begin wat betreft de artiesten die acte de presence zullen geven en we zijn apetrots dat we de volgende act aan jullie mogen voorstellen: BZB, oftewel Band Zonder Banaan, komt naar het Reurpopfestival!

Wat zo’n 25 jaar geleden begon als een eenmalig optreden is nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Deze artiesten kunnen vertrouwen op een enorme bak ervaring en door de jaren heen is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Dit kleurrijke gezelschap heeft op tal van grote festivals bewezen er een dampend feest van te kunnen maken. Zo stonden ze door de jaren heen op festivals als Pinkpop, FestyLand, Lowlands en de Zwarte Cross. Ook waren ze in een ver, ver verleden al eens op Reurpop. In de beginjaren van ons festival betraden de heren de bühne aan de Wiersseweg en het werd een memorabel feest. De hoogste tijd om ze eens terug te halen dus! Zaterdag 15 juni staan ze op Reurpop.

BZB staat voor feest, interactie met het publiek en theatrale acts en dat alles verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met hits als Echte Vrienden, Koning Pintenman en de Bankzitter is stilstaan onmogelijk en we weten zeker dat deze alleskunners het Reurpoppubliek zullen laten deinen, springen en zingen tot één grote feestende massa. Dat wil je dus niet missen!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!