Circus Carnivale

Dag: vrijdag
Podium: Carnivale
Tijd: 20:00 - 00:00

Dag: zaterdag
Podium: Carnivale
Tijd: 20:00 - 00:00

Dag: zondag
Podium: Carnivale
Tijd: 12:00 - 17:00

Kom jij naar circus Carnivale? Een bijzondere area vol circus, spektakel en rariteiten. De moeite waard om een kijkje te nemen bij Bombardo, Miss Volta of de Waarzegster.

Waarzegster in Woonwagen
Wat zegt de Waarzegster over jou, aan de hand van haar tarotkaarten?

Miss Volta
De barones staat onder hoogspanning! Aanschouw de vrouw waarbij 10.000 volt stroomstoten haar lichaam doorjagen, glim en gloeilampen spontaan tot ontbranding komen wanneer zij in aanraking komen met haar lichaam. Deze barones onder hoogspanning laat zelfs de meest verwende bezoekers, met rode wangen het theater verlaten. Geschikt voor alle leeftijden, interactie van het publiek.

Bombardo
De heren van Bombardo hebben beslag weten te leggen op een heus kanon, vermoedelijk nog gebruikt in de slag bij Waterloo in 1815. Het kanon blijkt net groot genoeg om een mens mee af te schieten, maar of de tent daar ook groot genoeg voor is…

Open Air Circusshow
Circusshow Fantâsia is niet zomaar Circus maar een ware beleving, geschikt voor alle leeftijden. Humor, passie, romantiek en spanning wisselen elkaar af in een wisselende show met humor en clownerie, jongleren en balanceren, hoelahoep, een spannende messen act en goochelen en illusies. Gezelligheid en interactie!