Coming Fout!

Dag: zaterdag
Podium: De Balzaal
Tijd: 19:30 - 02:00

Coming Fout! = BACK! Op de laatste editie van Reurpop was het Amsterdamse plein op de Zaterdagavond het domein van Coming Fout! Dit jaar zijn we groter, leuker en vooral langer! We gaan de Balzaal voorzien van een hele hoop gekkigheid, theater, interactie, guilty pleasures, meezingers, meespringers maar vooral heel veel foute hits en partyknallers! Met o.a. gastoptredens van Loco Loco Discoshow, Fort Fiesta en Sjieke Bazen. En uiteraard de ultieme XXL show van Coming Fout! gaat dit hoe dan ook dé plek zijn waar jij de zaterdag van Reurpop doorbrengt! In een volle tent, met de tap binnen handbereik!

DARRIS (19:00 – 21:00)
Dit 18 jarig supertalent uit Lochem heeft de eer om Coming Fout! af te trappen dit jaar. Bjerne is iemand die we al eventjes kennen en is inmiddels geen onbekende meer in het uitgaanscircuit. Zijn opzwepende mix van dans en discoplaatjes is ideaal als allereerste opwarmronde voor de rest van het programma van deze avond, mis het niet! Deze warming up heb je nodig!

Loco Loco Discoshow (21:00 – 22:30)
De Loco’s draaien inmiddels ruim 20 jaar mee en zijn nog steeds niet te stoppen! Hun interactieve show vol met hitjes, partykneiters, wedstrijdjes vlaggenzwaaien en sambaballen is nog steeds ongeëvenaard en een perfecte toevoeging aan het programma van Coming Fout. Loco Loco Discoshow steelt de show, sámen met jou! En als je goed je best doet, ga je misschien nog wel met een korfbalbeker naar huis. Alles Loco?!

Coming Fout! (22:30 – 00:00)
Guilty Pleasureder dan dit, wordt het niet! Coming Fout! haalt álles uit de kast om de balzaal op z’n kop te zetten. De állergrootste songfestivalhits en de meest opzwepende en euforische dansplaten knallen de tent in. Vul dit aan met een een tochtje op de boeg van de Titanic, een autowasserette (ja, echt!), bananen, unicorns en drag-kings, queens en those in between en je krijgt de ultieme foute party waar je nog maanden over na gaat praten! <3

Fort Fiesta (00:00 – 01:00)
Houd je vast, de afterparty gaat beginnen. Wat krijg je als je 2 dj’s, 2 mc’s en een begenadigd volkszanger in een cementmixer gooit? Precies, Fort Fiesta. De balzaal wordt omgetoverd tot de snelste schakelende festivaltent van Nederland. Van Hazes tot Scooter en van een rondje Nederlandse Elftal naar de Radiopiraat met een mast in z’n tuin, als kers op de taart nog een rondje 90’s en het feest is compleet!

Sjieke Bazen (01:00 – 02:00)
Dat deze jongens kunnen draaien dat hebben ze inmiddels wel bewezen. Na zo’n 3 jaar vol gas door het land te hebben gedraaid (waaronder Defqon.1, Zwarte Cross en Dreamfields) is Sjieke Bazen de aangewezen act die Coming Fout! kan afsluiten op Reurpop 2022. Ze zetten élke show moeiteloos naar hun hand en vuren de ene na de andere knaller op je af. Bereid je maar vast voor want dit is het feest voor de echte eindbazen, Sjieke Eindbazen!