Coming Fout!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Zin in een lekker foute avond? Kom naar onze Coming Fout! party! Je vindt deze toffe party zaterdag 15 juni op het Amsterdamse Plein met Pim Pam Pompen, Mary Miracle, Bas Vol Gas & Domi Bling, Sweaty Disco en Dries Roelvink als perfecte ingrediënten.

Thom & Jerry

Uw hosts van deze avond. Ze sloten hun carrière af in een uitverkochte sporthal, maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Medley hier, meezingertje daar. Thom & Jerry zullen de gehele avond als spreekbuis fungeren op het Amsterdamse Plein en Coming Fout! In goede banen leiden. 

DJ Team Bas Vol Gas & Domi Bling

U weet wel, die ene die ’s weekends op een crossmotor met zijwieltjes door de schans heen knapt en die ander die langs de kant een beetje in een microfoon staan te blèren. Of ze nou op het circuit zijn, of in een feesttent. Knappen zullen ze! De gashendel gaat volledig open en de guilty pleasures schieten uit de spreekwoordelijke uitlaat de tent in. BRAAAAAP!

Sweaty Disco

Zweten zul je! Tijdens Coming Fout! zullen de heren van Sweaty Disco laten zien waar ze bekend om staan. Spandex, zweetbandjes en Tell-Sell fitnessapparatuur die vakkundig onder het bed lag opgeslagen is tevoorschijn getrokken. De allerbeste 80’s en 90’s glam, glitter en rockplaten komen voorbij. Schraap die keeltjes, vet de stembandjes in. WHOOOOHOO! LIVIN’ ON A PRAYER!

Mary Miracle

Hysterischer dan dit, wordt het niet. Het mag een wonder heten dat menig feesttent nog overeind staat als Mary Miracle deze op haar met hakken verhoogde hoefjes heeft betreden. Speciaal voor Coming Fout! neemt Mary óók nog eens een paar vriendinnen mee! Daarnaast zie je Mary en haar gevolg op vrijdag en zondag ook als randprogramma op het festivalterrein!

Pim Pam Pompen

Strik je veters, vet je ellebogen in, de tent staat nog en daar moet verandering in gebracht worden. Dat je van Hip Hop rustig over kunt gaan naar Happy Hardcore en dat ABBA en Angerfist ook prima gemixt kunnen worden bewijst hij feilloos. Hakken, Glijen en Schuren op je klompen. De afsluiter van Coming Fout! is Pim Pam Pompen!

Lineup:

  • 19:30 – 21:30 Bas Vol Gas & Domi Bling
  • 21:30– 23:30 Sweaty Disco
  • 23:30 – 00:00 Dries Roelvink
  • 00:00 – 01:00 Pim Pam Pompen & Mary Miracle

Hosts: Thom & Jerry

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!