Dina

Dag: vrijdag
Podium: Op Deale
Tijd: 20:00 - 20:45

Zangeres DINA heeft een missie: haar luisteraar een uitweg bieden om een moment stil te staan in de snelheid van de hedendaagse wereld. DINA maakt World Indie. Repetitieve gitaarpartijen, West-Afrikaanse grooves, heerlijke gitaarvibes en niet te vergeten DINA’s warme stem, waarvan het geluid rechtstreeks uit haar hart afkomstig is, zijn een kenmerk van haar muziek. Haar muziek voelt als een woestijnlandschap. Zo uitgestrekt en wijds, maar even later weer heel intiem en kwetsbaar.


DINA maakt daarnaast een statement met haar muziek. Zij creëert een moment van rust in de snelle wereld om er opnieuw achter te komen wie je bent en hoe je met elkaar verbindt. DINA maakt een tegenbeweging van de snelle muziekindustrie. Het zijn geen nummers die altijd op dezelfde wijze gespeeld worden. Daarentegen is het een muzikale reis waarin je weer rustig kunt ademhalen en een nummer pas eindigt als het tijd is om te stoppen. Ieder lied dat gespeeld wordt, is op die wijze uniek. De beleving van haar muziek maakt je een ervaring rijker, die je beter, opener en sterker laat voelen.

DINA gelooft dat de wereld daar een stukje beter van wordt. DINA helpt niet alleen haar luisteraars, maar ook haarzelf. Ook
zij heeft het nodig om even stil te staan en enkel adem te halen, want als denker en doener vergeet je dat weleens. De muziek haalt haar uit haar dagelijkse verplichtingen en brengt haar in contact met haar hart, om vervolgens weer gewoon te ‘zijn’. DINA heeft als doel dit gevoel bij al haar luisteraars te creëren.