DJ Lady Virea

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

DJ-zijn nog steeds een mannenberoep? Nee joh, ook meiden staan steeds vaker achter de draaitafel. Lady Virea is het levende bewijs. 

Lady Virea, ook wel Virea Houthuijzen, is 25 jaar en komt uit Dinxperlo. Ze was amper 10 jaar jong toen zij al bezig was met muziek en veelvuldig in de weer was met haar eigen muziekrecorder, waar zij samen met haar zusje de cassettebandjes op afspeelde. Een paar jaar later mengde zij zich tussen de muziekkeuze op allerlei feestjes van bekenden, al had ze geen idee wat ze aan het doen was als ze aan de knopjes zat. Inmiddels had Virea onbewust de liefde voor de draaiknopjes opgebouwd, want de “knopjes” maakten haar zo nieuwsgierig. 

Door hier en daar op ‘simpele feestjes’ te draaienbouwde ze kennis, talent en interesse op. Haar liefde voor draaien is begonnen met de keuze voor Electro House. Dit genre staat bij haar nog steeds bovenaan, al is zij intussen ook een enorme fan van moombahton, trap en dancehall geworden. ‘Billenshake’ muziek noemt ze het zelf. Afwisseling is toch nog steeds iets wat Virea zelf belangrijk vindt. Ontdek het tijdens Reurpop op vrijdag 14 juni om 20.30 uur in de Zandkoele. 

 

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!