DJ T-COTA

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Vanaf jongs af aan is al duidelijk dat Teije van Tuil een goed gevoel voor ritme heeft. Het was daarom ook niet gek dat hij al voor zijn vierde verjaardag een drumstel vroeg. Deze wens kwam uit en dit bijzondere cadeau werd op het podium in de zaal van de Keizerskroon  in Ruurlo neergezet. Hierdoor heeft hij urenlang achter zijn drumstel doorgebracht. Niet veel later kon Teije ook trompet spelen, maar voor hem ging er niks boven de beats van het drumstel. 

Op 10-jarige leeftijd kocht Teije geheel vanzelfsprekend zijn eerste DJ-tafel om elektrische beats te maken. Met veel enthousiasme speelde hij aanvankelijk voor familie, vrienden en enthousiaste gasten van café restaurant de Keizerskroon.

Niet veel later werd Teije gevraagd te draaien op feesten en evenementen, waardoor Ruurlo binnen een mum van tijd kennis maakte met DJ T-COTA. Zo draaide de sympathieke DJ al regelmatig voor een grote groep trouwe fans in de Tapperij, op het Septemberfeest en tijdens een eerdere editie van Reurpop!

Kom vrijdag 14 juni vanaf 22:00 uur én zaterdag 15 juni vanaf 22:00 uur naar de Havanna om ongegeneerd te dansen op de lekkerste deuntjes!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!