Dries Roelvink

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Helemaal losgaan op de allergrootste foute hits die eigenlijk best goed zijn! Het kan tijdens Reurpop 2019. Zaterdagvond staat het Amsterdamse Plein namelijk in het teken van de Foute Party. Onder andere Dries Roelvink is die avond van de partij en dat is natuurlijk een garantie voor een avond plezier.

Dries werd op nieuwjaarsdag 1959 in ’t hartje van de Jordaan geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres. Dries jr. trad in de voetsporen van zijn vader en begon zijn carrière
als voetballer. Hij zong al graag na de wedstrijden in het spelershome en na het winnen van een talentenjacht op het Rembrandtplein ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Dries pakte in 2010 zijn eerste nummer 1 hit met ‘Alleen door jou’ en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware TV personality met o.a. zijn eigen realityserie “De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken”.

Mede door zijn ruime stembereik, (ruim 2 octaaf) en zijn brede repertoire, wordt het optreden van Dries Roelvink sowieso een overweldigende gebeurtenis. Of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, een optreden van Dries staat garant voor gezelligheid en een optimale sfeer. Kan jij ook niet wachten? Koop dan je kaarten voor Reurpop 2019 a.s. donderdag tijdens de Nachtoele-actie. Tijdens deze nachtelijke voorverkoop tussen 23.00 en 01.00 uur scoor jij je kaarten met korting. Of koop je kaarten online vanaf 5 oktober vanaf 01.00 uur via onze website.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!