HOTTUB HEROES

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock! Ga ze zien op zondag 16 juni in de Balzaal!

Met knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits. Door naadloze overgangen kan je eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van de HOTTUB HEROES. Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren beuken door de speakers waarbij stil staan geen optie is. Zingen, springen en dansen is wat je kan verwachten in een kolken bad van energie.

Meet the Heroes 

De HOTTUB HEROES bestaan uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. De hits vliegen je om de oren en gaan naadloos in elkaar over, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten, waardoor het publiek in een greep wordt gehouden die nooit verslapt. Kortom, de HOTTUB HEROES gaan Reurpop op zijn kop zetten! Zien we jullie daar? https://www.youtube.com/watch?v=GW_lLDojcCE

Foto’s: Bart Heemskerk

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!