John de Bever

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Blue Monday. De meest depressieve dag van het jaar… Maar niet als het aan John de Bever ligt! De zanger van het inmiddels beroemde lied ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ staat vrijdag 14 juni gewoon op Reurpop om het Amsterdamse plein om te toveren! Polonaise!

Doorbraak

Natuurlijk denken de meesten bij John de Bever direct aan de monster-hit uit 2015: ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Maar zijn zangcarrière begon al véél vroeger. Zo brak John op jonge leeftijd al door met in het nummer ‘Als ik later eens trouw’ dat maar liefst 100.000 keer over de toonbank ging. En dat was pas het begin. Johnny’s carrière bestaat uit nog veel meer hoogtepunten: o.a. een duet met Anny Schilder, Koos Alberts en Marianne Weber. Opgetreden bij het ‘TROS Muziekfeest op het Plein’, een BUMA NL award, en zelfs de Titel ‘Beste voetballer van de wereld’…

Voetbalcarrière

…want John is – naast een groots zanger – ook behoorlijk actief geweest in het betaalde voetbal, zowel op het veld als in de zaal. John heeft gespeeld in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht. Als kers op de taart werd hij in 1997 tijdens het WK Zaalvoetbal in Brazilië uitgeroepen tot ‘Beste voetballer van de Wereld’. Gelukkig voor ons liet John het niet bij voetballen zitten, en kunnen wij vrijdag lekker meezingen met de lekkerste hits! En natuurlijk… ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht!’.

Je vindt John de Bever op vrijdag 14 juni op het Amsterdamse Plein vanaf 23:30. Zorg dat je er bij bent!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!