Kris Kross Amsterdam

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Van feestjes in hun vaders discotheek naar wereldwijde megahits en optredens. Het dj-trio Kris Kross Amsterdam is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. 

In 2011 begonnen twee broers met het organiseren van feesten onder de naam Kris Kross. Al snel werd dit een groot succes en werden ze uitgenodigd op andere feesten. In 2014 sloot een MC zich aan en zijn interactie met het publiek bleek de perfecte mix met het geluid te zijn. Kris Kross Amsterdam werd hiermee een feit.

Ze bleven niet onopgemerkt en in 2015 maakten ze een deal met het grootste Dance label ter wereld: Spinnin’ Records. In 2016 brachten ze het nummer ‘SEX’ uit en dat werd een weergaloos succes. Met meer dan 500 miljoen streams op Spotify en meer dan 135 miljoen views op YouTube verbrak het nummer alle records. Hieruit volgden vele succesvolle samenwerkingen met andere bekende artiesten. Afgelopen juni kwam het nummer ‘Whenever’ uit. Deze zomerse track zette binnen no-time de wereld in vuur en vlam en werd dan ook meteen de zomerhit van 2018.

Ondanks het succes hebben ze hun Amsterdamse nuchterheid niet verloren en weten ze hoe ze een goed feestje moeten bouwen. Met hun energieke optredens weten ze in te spelen op elk publiek, iedereen gaat gegarandeerd helemaal los. Bij alle optredens – van klein tot groot – staat de tent weer op zijn kop. Dit zorgt ervoor dat het trio op vele festivals en in vele clubs te vinden is. Ze draaiden afgelopen jaren in clubs van Ibiza tot Moskou, tourden ze door Azië en Amerika en werden ze geboekt voor festivals in binnen- en buitenland.

Kortom, Kris Kross Amsterdam gaat Reurpop op zijn kop zetten! Zien we jullie daar?

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!