Marise

Dag: zondag
Podium: Huiskamertent
Tijd: 13:00 - 14:00

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

We moeten nog even wachten tot volgend jaar, des te meer reden om alvast een nieuwe artieste voor de line-up van Reurpop 2021 bekend te  maken. Niemand minder dan Marise uit het Achterhoekse Baak komt volgend jaar onze line-up versterken! 

Al op haar 14e ging de zangcarrière van deze Achterhoekse vliegend van start. Zo schopte Marise het tot de battles bij het bekende televisieprogramma The Voice Kids. Na deze indrukwekkende belevenis heeft deze artieste niet stil gezeten en heeft zij hard aan de weg getimmerd. Inmiddels heeft Marise, naast deelname aan het tv programma, ook een aantal grote prijzen op haar naam mogen schrijven. Zo won Marise in 2018 de compositiewedstrijd – Op weg naar het Nieuwjaarsconcert – waardoor zij samen met het Nederlands Blazers Ensemble het Nieuwjaarsconcert in dat jaar mocht verzorgen. Ook in het daaropvolgende jaar kwam zij als winnaar uit de bus in de finale van Kunstbende. Op jonge leeftijd stond deze unieke zangeres daarmee al op grote podia zoals het Amsterdams Concertgebouw. Ook optredens op grote festivals als Lowlands kan zij inmiddels aan haar indrukwekkende zangcarrière toevoegen. Inmiddels is Marise dan ook een veel geprezen zangeres in de Nederlandse muziekwereld.

Naast haar zangcarrière volgt ze een studie aan de Herman Brood Academie.  Kenmerkend voor haar eigentijdse Nederlandstalige muziek zijn haar prachtige stem en schrijfstijl. Met nummers als “Kom maar hier” en “Even Stil” weet ze als geen ander een meeslepend optreden neer te zetten. Wij zijn dan ook heel blij dat wij volgend jaar op Reurpop 2021 van haar stem en optreden mogen genieten ☺

Speciaal voor deze lastige tijd waarin veel van ons gedwongen thuis zitten en wel een hart onder de riem kunnen gebruiken, heeft Marise het nummer Omarmen op Afstand geschreven. We kunnen elkaar helaas niet fysiek omarmen op Reurpop dit jaar, dus laten ook wij elkaar omarmen op afstand!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!