Martin van Gulik

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Één man, één vleugel. Zonder enige zang maar met een muzikaal gehoor én het talent om tot de kern van een nummer door te dringen. Zo weet Martin van Gulik, ook wel ‘de Top2000 pianist’ genoemd, zichzelf als bijzondere pianist te onderscheiden. Waar andere pianisten bladmuziek nodig hebben, weet Martin de tonen van het nummer al te vinden door naar het nummer te luisteren, of het nu Queen, The Eagles of Lady Gaga is.

Een pianist in hart en nieren, die naast het pianospelen met zijn vingers, alle andere instrumenten er nog even bij doet alsof het niets is. Een complete band bestaande uit één man en één vleugel.

Bij de Top 2000 à Gogo liet hij zijn talent en muzikaliteit al eens zien, maar dat doet hij in onze huiskamertent graag nog even over. Spontane meezingsessies zijn dan ook zeker niet uitgesloten!

Een fantastische pianist, die ook graag een feestje bouwt. En misschien denkt u nu wel: “Ieder nummer uit je hoofd kunnen spelen? Ik geloof het niet.” Kom erachter! Schrijf je verzoeknummertjes op een post-it en plak deze op zijn piano! Kortom, dat kan je gewoon niet missen. Mis het niet! Martin speelt op zondag van 15:00 – 16:00 in de Huiskamertent.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!