Miller & The Tone Machine

Dag: zaterdag
Podium: De Greyhound Ranch
Tijd: 20:30 - 21:30

Nieuwe muziek, oude zielen. Miller & The Tone Machine combineert jeugdige kracht met muziek klinkend uit de tijd van een aantal generaties terug.

Gewoon lekkere muziek: dat is waar het bij Miller & The Tone Machine om draait. Bluesy soul met een flinke lading Achterhoekse authenticiteit. Ze zingen over liefdes, drank, hunzelf, alles en niks. Basriffs worden afgewisseld met sax solo’s en een simpel soul-gitaartje knipoogt richting de ronkende Hammond.

Als je goed luistert zul je ook hedendaagse artiesten terughoren. Charles Bradley, Curtis Harding en Leon Bridges zijn grote voorbeelden van Miller & The Tone Machine. Daarnaast zit het hele sixties & seventies arsenaal van blues tot soul tot rock in de genen van de 7 bandleden verankerd. En ondanks dat de band relatief nieuw is, bevinden zich onder de bandleden oude bekenden uit de Achterhoekse muziekscene (Crystal Dream, Heavy Hoempa, Bandje Speciaal, Opticks).

De derde EP is in de maak en hun eerste optreden op Reurpop is een feit. Begin Reurpop zaterdag goed met Miller & The Tone Machine om 20.30 uur op de Ranche.