Samora

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Ritme en muziek stroomt door de aderen van de Surinaamse Samora, wat maakt dat Samora van jongs af aan al bezig is met het maken van muziek om op de planken te staan. Met haar fantastische stem én flinke dosis aanstekelijke en vrolijke energie, weet ze binnen no-time de harten van het publiek te veroveren.

Samora is dé nieuwste reggae sensatie met dikke meeslepende grooves. Echter klinkt ze heel anders dan de doorsnee reggae. Haar stevige nieuwe sound is uniek en voorzien van moderne soul, funk en pop, waarmee ze een breed publiek aanspreekt. Daarnaast is ze ook niet bang om te experimenteren met rauwe randjes, wat haar zo spannend en aantrekkelijk maakt.

Samora heeft al diverse grote podia als Tivoli, De Zwarte Cross, Sugarfactory, Kwaku, de Melkweg, Paradiso, Luxor Live en Paard van Troje veroverd. Daarnaast heeft ze voor koningin Maxima in The Factory gespeeld én het dit jaar geschopt tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Met haar vijfkoppige strakke liveband, bestaande uit ervaren muzikanten, staat ze klaar om jullie zondag 16 juni van 16.15 tot 17.15 in de Zandkoele omver te blazen!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!