The Grand East

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. En dat gewoon uut Twente! The Grand East is zo’n band die zich niks aantrekt van hypes of mode, maar gewoon elk podium bestormt alsof hun leven ervan af hangt. Een nietsontziende tornado van vrijgevochten tukkers. Ze kunnen het overal en dat gaan ze bewijzen op Reurpop! Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite waard. Je vindt The Grand East vrijdag 14 juni in de Ranche. 

Gebroederlijk staan ze altijd naast elkaar op het podium, met in het midden een bezwerende frontman die zichzelf het graf in werkt om het publiek mee te slepen naar hun wereld. De sound en energie van deze band zijn ongekend en overdonderend. Wars van commercie, pretenties en muziekopleidingen. Alles wat ze op het podium laten zien, hebben ze daar ook geleerd. In de hoogste versnelling, als het kan.

De vriendenband, met leden uit Diepenheim, Hengevelde, Goor en Markvelde, bracht in 2016 hun eerste album uit: Movano Camerata. Twee jaar later – in oktober 2018 – volgde het tweede album “What A Man”. Door het succes van deze albums heeft de band onder meer opgetreden in Paradiso, de Melkweg, DWDD, op de Zwarte Cross en Noorderslag. Aankomende zomer ligt er een rijk gevuld festivalseizoen in het verschiet, met o.a. Reurpop op het programma. Dat wordt knallen!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!