The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band, een hedendaagse band die je favoriete pophits van toen en nu vertaalt naar moderne country en folk uitvoeringen.

That’s right, folks! The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater. Yee-­‐haw! Deze vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks, wat je wil) houden wel van een feestje, op z’n rednecks. Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40‐hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel, Mumford & Sons, Weeknd en anderen. Dus, sla die zelf gebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als in de Summer of ’69!

De band trekt al vier jaar door binnen- en buitenland en groeide in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Zo stonden ze al op festivals als Zwarte Cross, Huntenpop, Sziget en Dauwpop. Natuurlijk mag Reurpop niet overgeslagen worden en daarom komt de band dan ook naar Reurle voor een bijzonder optreden. Een feest dat je niet mag missen! Dus pak je cowboylaarzen er maar bij op vrijdag 14 juni.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!