The Partysquad en Friends

Dag: vrijdag
Podium: De Balzaal
Tijd: 22:00 - 23:30

Tijd voor een drieklapper! We zijn ontzettend blij bekend te kunnen maken dat The Partysquad en Friends (Dyna en Sjaak) gezamenlijk op Reurpop komen optreden. Ze zullen onze Balzaal op haar grondvesten laten trillen. 

The Partysquad
Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen, beter bekend als The Partysquad, zijn al meer dan 10 jaar toonaangevend in de club- en muziek scene. Vanaf de tijd dat ze baanbrekende platen als “Wat wil je doen” en “Rampeneren” uitbrachten, timmeren ze in Nederland al aan de weg. De nuchtere en goedlachse mannen weten met hun visie altijd te zorgen voor vernieuwing en een trendsettende sound. Ook internationaal zitten de heren niet stil. Zo werkten ze samen met de tastemakers der aarde, zoals M.I.A., Major Lazer en Mr Vegas.

Buiten alle platen is het eigenlijk de show van The Partysquad die maakt dat ze nog steeds de Bazen van de club zijn; je moet die meegemaakt hebben!

Dyna
Hij is geboren in Suriname en al vanaf jongs af aan bezig met muziek. Nadat hij Keyboard heeft leren spelen, stimuleerden zijn vrienden hem om een ​​gloednieuwe wereld te ontdekken – bestaande uit het mixen van tracks en het toevoegen van unieke wendingen: een nieuw DJ-talent is geboren! Zijn passie voor muziek resulteerde in een pure exploderende set, waarin zijn producervaardigheden en zijn solo-gebaseerde prestaties Dyna een echt toegewijde performer maken. De mixen van Dyna worden goed omschreven als zeer explosief. Zijn opzwepende, funky clubgeluiden worden gecombineerd met pure urbanbeats, pompende bas en boeiende technieken. Hij maakt de menigte extreem wild en houdt iedereen gemakkelijk in vurige extase.

Sjaak
Rapper Sjaak maakt al jaren underground furore met zijn straatraps en gooit tegelijkertijd hoge ogen door samenwerkingen met o.a. Kav Verhouzer, Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Sef, Sjaak, The Opposites, Yellow Claw, Mr.Polska, Feest DJ Ruud, Kraantje Pappie, Dirtcaps, Hydroboyz, Willie Wartaal, Yes-R, Kleine Viezerik, Kempi en Gregor Salto. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.

Planning vrijdagavond Balzaal

  • Partysquad: 22.00 uur – 22.15 uur
  • Partysquad ft. met Sjaak: 22.15 uur – 22.30 uur
  • Partysquad ft. met Dyna: 22.45 uur – 23.00 uur
  • Dyna: 23.00 uur – 23.30 uur