Tim Akkerman & The Ivy League

Dag: vrijdag
Podium: De Balzaal
Tijd: 00:00 - 01:00

Koop nu tickets!

Met zijn ruim 20 jaar ervaring in het vak is Tim Akkerman een gevestigde naam in de muzikale wereld. In 1999, op 19-jarige leeftijd, startte Tim als leadzanger van Di-rect. Het bracht een veelvoud aan liedjes, live-shows en hits. Na Tims vertrek bij de band focuste hij zich op zijn solocarrière. Zijn eerste wapenfeit was het in 2011 gelanceerde album: ‘Anno’ opgevolgd door het album ‘Journey’. Tijdens zijn deelname aan Beste Zangers in 2019 scoorde hij hoge ogen en werd hij herontdekt door het grote publiek! Al sinds jaren werkt Tim samen met zijn vaste band The Ivy League en samen treden zij als een hechte groep op in verschillende landen.

In 2021 lanceerden Tim Akkerman & The Ivy League hun 4e album ‘Silver Linings’. Het album vertelt over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere kanten laat zien. Tim werd daarmee het boegbeeld van hoe je een positieve wending aan een sombere situatie of tijd kunt geven. Onderdeel van het album is het nummer The Road, dat uitgeroepen is tot TopSong bij NPO Radio 2 en online miljoenen keren gestreamd is.

Je leest het al: dit talent en zijn geweldige band wil je niet missen. Vrijdagavond 2 juni vind je Tim Akkerman & The Ivy League in de Balzaal!

Tim Akkerman & The Ivy League bij Muziekcafé op NPO Radio 2:

Koop nu tickets!