Willem Barth

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Willem Barth is zeker geen onbekende bij liefhebbers van het betere Nederlandstalige lied. Bij de Doetinchemse zanger zit het ondernemen dan ook in het bloed. Zodoende blijft Willem Barth zichzelf ook muzikaal steeds weer ontwikkelen. Door zijn gedrevenheid, eigen stijl, warme stemgeluid en onderscheidende repertoire werd hij almaar groter. Als gevolg van zijn succes werd hij ontdekt door John Spencer waarmee hij landelijk doorbrak met de hitsingle ‘Aan Alle Mooie Meiden’.

Op zijn nieuwste album ‘Verboden Liefde’ zet Willem Barth de lijn door die met de vorige cd is ingezet. Niet zozeer muzikaal, maar juist op het gebied van het verkennen van de muzikale grenzen. “Ik wil laten zien dat ik een veelzijdig zanger ben”, aldus Barth zelf. Zo wordt zijn nieuwe album zomers geopend met ‘Lees Je De Ogen Van Een Vrouw’, welke gevolgd wordt door de meer pop rock geïnspireerde single ‘Die Ene Blik’. Daarvandaan gaat het muzikaal de breedte in met het vrolijke rock ’n roll nummer ‘Lieveling’, ook Latin en dance zijn terug te horen met de uptempo single ‘Ik Geef Me Over’. Tot slot wordt het album compleet gemaakt met een emotionele titeltrack.

Sinds de release van zijn vorige album is Willem Barth duettenpartner met Marianne Weber geworden, en had hij zijn eigen real life soap op Sterren.nl.

Aan alle mooie meiden: kom vrijdag 14 juni van 21.30 tot 22.15 uur naar het Amsterdamse Plein voor gezellige hits van Willem Barth!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!