Audio Adam met nieuw album op Reurpop

Afgelopen maandag waren ze nog te gast bij DWDD om hun nieuwe album te promoten. Audio Adam; niet één persoon maar een vierkoppige band. Vier gewone, benaderbare jongemannen die niets liever doen dan muziek maken. En met succes! Management en boekingen hebben ze inmiddels uitbesteed, om maar zoveel mogelijk op te kunnen treden. Tot hun genoegen heeft hun manager ze voor zaterdag 6 juni ingepland op Reurpop!

De band Audio Adam deed al voorprogramma’s voor o.a. Counting Crows, Go Back To The Zoo en Ilse DeLange. Ook stonden de mannen al eens op Eurosonic Noorderslag en eindigde hun City Of Sins-toer in een uitpuilend Paradiso. Daarnaast traden ze meermaals op in De Wereld Draait Door en werden ze door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent. Sterker nog, alle singles van hun debuutalbum ‘This Is Our Home’ werden door de popzender omarmd.

Doel bereikt, denk je dan. Maar Audio Adam heeft de lat inmiddels weer hoger gelegd. In studio The Church, een heuse kerk, is ambitieus en gedreven gewerkt aan het tweede album. De visie van producer Reyn Ouwehand was vooraf duidelijk: ‘er komen geen zesjes op’. Als het niet steengoed was, haalde het de selectie niet.

Vorige week verscheen dan eindelijk hun lang verwachte tweede album ‘Moving Down The Grey Line’. Maandagavond 9 maart lieten de heren van Audio Adam de eerste single van het album , genaamd ‘If It Takes You Home’, horen in De Wereld Draait Door. Op zaterdag 6 juni zijn ze te aanschouwen op Reurpop!