Bacchie wederom huis-DJ Reurpop

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Dennis Haarlink alias Bacchie zal ook Reurpop 2015 weer aan elkaar praten en draaien. Tussen de diverse bands door zal hij, net als vorig jaar, voor de muzikale invulling zorgen. De plaatjesdraaiende spreekstalmeester zal ervoor waken dat de bezoekers tussen de bands door niet in slaap sukkelen. In tegendeel zelfs!

Bacchie zit al ruim 10 jaar in het DJ-vak en is in de regio vooral bekend van de Achterhoekse Oktoberfeesten en als vaste DJ in discotheek de Radstake te Heelweg. Ook bij andere evenementen en uitgaansgelegenheden in zowel binnen- als buitenland is Bacchie regelmatig achter de draaitafels te vinden.

Het motto van de DJ is dat hij van ieder feestje – ook als is het nog zo klein – één groot feest wil maken. Dit motto kunnen wij van Reurpop beamen; met Bacchie weet je zeker dat iedereen ook tussen de bands door in de stemming blijft en helemaal uit zijn of haar dak gaat.

Dat DJ Bacchie en Reurpop een goede combinatie zijn, is de afgelopen jaren dubbel en dwars bewezen. En waarom zou je iets dat heel goed is veranderen? Precies! Daarom komt Bacchie ook dit jaar weer terug naar het Reurpopfestival om er samen met jullie een prachtig festival van te maken! DJ Bacchie treedt zondag 7 juni op.

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!