Bökkers gaat rocken op Reurpop

Nog vier maandjes wachten; dan is het weer tijd voor Reurpop, editie 2015! De organisatie is alweer druk in de weer, want voor je het weet, is het al zover. Het zal het publiek tijdens deze achtste viering van het Achterhoekse muziekfestival werkelijk aan niets ontbreken. Vanzelfsprekend is de band Bökkers dan ook weer van de partij. Je kunt dit jaar genieten op Reurpop van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni.

De jongens van Bökkers, die inmiddels ook behoorlijk naam hebben gemaakt onder Bökkers Dut Normaal, zijn geen onbekenden voor Reurpop. Deze graag geziene gasten hebben meermaals bewezen de Balzaal, zoals de hoofdtent al sinds jaar en dag door het leven gaat, compleet op z’n kop te kunnen zetten. Er wordt weleens gekscherend gezegd dat de heren Bökkers de belichaming zijn van Reurpop; net als het festival staan ook zij voor gezelligheid, diversiteit, saamhorigheid, originaliteit en laagdrempeligheid. Én uiteraard kwaliteit. Want ondanks de wat ruige uitstraling, blijven het uitstekende muzikanten!

Pure, rauwe Rock ’n Roll waarbij de planken haast van het podium knappen. Drie jaar geleden gaf Bökkers een dampend optreden in de Balzaal, dit jaar komen de heren dat nog eens dunnetjes over doen.

De organisatie van Reurpop laat verder weten enorm tevreden te zijn met het programma van dit jaar, dat voor ieder wat aantrekkelijks te bieden heeft. Nog niet alle bands, acts, dj’s en andere artiesten die te zien zijn op het Reurpopfestival zijn bekend gemaakt. Houd onze website daarom goed in de gaten de komende periode!