Nederlands Elftal en Champions League finale live op Reurpop

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Voetballiefhebbers opgelet! Aankomende vrijdag speelt Oranje om 20:30 een oefeninterland tegen de Verenigde Staten en op zaterdag trappen om 20:45 Juventus en FC Barcelona af voor de finale van de Champions League. Op Tv’s van Obbink op het festivalterrein zullen deze bloedspannende wedstrijden live te volgen zijn. Kijk jij ook mee ?

De organisatie van Reurpop snapt dat een aantal bezoekers deze wedstrijden voor geen goud willen missen. In plaats van ze thuis op de bank te kijken, nodigen wij je uit om deze wedstrijden samen met vele andere voetballiefhebbers gezellig live op Reurpop te komen aanschouwen. Het bier staat koud en in de rust kun je snel even een optreden meepakken. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen!

Vorig jaar konden de pre-party bezoekers op de Reurpopvrijdag al genieten van de WK-wedstrijd Spanje-Nederland. Dat werd, mede dankzij de monsterzege van Oranje, één groot succes. Ben jij er aankomende vrijdag en zaterdag ook weer bij? De uitzendingen worden mogelijk gemaakt door Obbink.

Ook kun je gaaf foto’s maken met onze photobooth!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!