Complete reggae line-up bekend!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Voel jij het ook? Reurpop komt steeds dichterbij! Volgens de teller op reurpop.nl hoeven we nog zo’n 59 nachtjes te slapen. Ondertussen houdt de organisatie jou de komende twee maanden nauwgezet op de hoogte over wat je te wachten komt te staan tijdens Reurpop 2015 op 5, 6 en 7 juni. Tijdens dit zonnige paasweekend hebben we alvast vers reggae-nieuws voor je!

De zaterdagavond bij het Reurpop-reggaepodium op de Stappasweide komt op gang met Skank Dubious. Deze doorgewinterde reggae-dj zal verder de gehele avond tussen de bedrijven door fijne plaatjes draaien. Na lekker warmgedraaid te zijn, zit de vibe er al lekker in en is het al snel tijd voor de Dub & Dwars Reggae Set van niemand minder dan Brainpower & Blackstar Sound! Een aantal bekende nummers van Brainpower, zoals ‘Non Stop’ en ‘Boks Ouwe’, zijn speciaal voor deze show in een reggae-jasje gestoken.

Nadat Skank Dubious na het spetterende optreden van Brainpower en consorten de draad weer heeft opgepakt, en de reggae-area op Reurpop weer enigszins tot bedaren is gekomen, is het alweer tijd voor Rapha Pico & The Roots Rockers. Zij zullen twee sets spelen, met Skank Dubious in de pauze en als afsluiting van dit relaxte optreden. Rapha Pico en zijn band The Roots Rockers zijn de winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014, en een graag geziene gast op de bekendere reggaefestivals.

Ook op vrijdagavond 5 juni is er reggae op Reurpop met Rude Rich and the High Notes als absolute headliner op het reggae-podium. Kortom, de reggaeliefhebber de kan de hele vrijdag- en zaterdagavond zijn hart ophalen bij het Reurpop-reggae-podium. Ook de Reurpopper die gewoon lekker languit met een koud glas bier in een loungebank wil bijkomen van een rockband of dj-act is op beide dagen meer dan welkom! Al genietend van ontspannende reggaeklanken ben je in no-time weer opgeladen om te høken, brekken en angoan.

Rapha Pico en zijn band The Roots Rockers

Rude Rich and the High Notes

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!