Crystal Dream laat je wegdromen!

Crystal Dream, de beste U2 tributeband van Nederland, komt zaterdag 6 juni naar Reurpop voor een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en bovenal voor het spelen van grote hits.

Het regent de laatste tijd aankondigen met betrekking tot het Ruurlose muziekfestival. De verwachting is dat dit de komende maanden wel even door zal gaan. De organisatie van Reurpop is blij dat het na The Kik nu ook Crystal Dream mag aankondigen. Naast het ‘reguliere’ programma, met covers van alom bekende hits en klassiekers, zal Crystal Dream je meenemen op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire Ierse rockband tijdens “Crystal Dream plays U2”.

Een optreden van Crystal Dream is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor iedere muziekliefhebber. Crystal Dream heeft in het verleden al meerdere malen op Reurpop gespeeld. Keer op keer was het een wervelende show. Crystal Dream is niet alleen een droom voor elke U2-liefhebber, maar vooral een lekkere liveband die iedere Reurpopper pakt en tot het slotakkoord niet meer los laat.