D-wayne wil ‘keihard feestje bouwen’ op Reurpop!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Begin 2013 tekende de Eindhovense dj D-wayne zijn contract bij het label van Afrojack, de #8 op de lijst van beste dj’s ter wereld. Inmiddels heeft D-wayne, ruim 2 jaar later, al een imposante carrière opgebouwd. Zo draaide hij onder andere op Tomorrowland, EDC New York en Las Vegas, Ibiza en… op de Chinese muur. Zaterdag 4 juni staat hij Reurpop en middels een videoboodschap wil hij jou alvast uitnodigen om een keihard feestje met hem te bouwen!

Hoewel hij aangeeft een beetje jaloers te zijn op zijn broer, die ‘wel de universiteit heeft afgemaakt’, heeft D-wayne (echte naam: Dwayne Megens) niets te klagen. Hij geldt als een van de rijzende sterren in de dancescène en werd al vroeg opgemerkt door Afrojack en zijn platenmaatschappij Wall Recordings.

Met 193.594 vind-ik-leuks op Facebook, vele miljoenen ‘views’ op YouTube,  17.500 volgers op Instagram en 17.100 op Soundcloud,  kan je wel stellen dat D-wayne niet zomaar meer een dj is. Als fervent producer van zijn eigen tracks, werd hij al op zijn 19e door dj Afrojack himself ontdekt. Vele mensen kunnen plaatjes draaien, maar er zijn er maar weinigen die zulke dikke tracks kunnen maken als D-wayne.

Het optreden op de Chinese Muur maakte deel uit van zijn eerste Azië-tournee. In dat werelddeel is dancemuziek, waarvan Nederland ’s werelds hofleverancier is, steeds populairder aan het worden. Inmiddels heeft D-wayne er al aardig wat tournees opzitten, maar voor Reurpop voelt hij zich uiteraard nog niet te groot.

Waar D-wayne op hoopt voor de toekomst is dat er nog veel tracks van hem zullen worden uitgebracht. Bovendien droomt hij alvast van de mooie dames op Reurpop en roep hij de vrouwelijke Reurpoppers op om vooraan te staan bij zijn optreden op de zaterdagavond. Tot dan!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!