De Bargkapel en De Sleppers op Goedemorgen Reurpop!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Wederom wordt de derde dag van het Reurpopfestival dit jaar afgetrapt met Goedemorgen Reurpop! Voor de vijfde achtereenvolgende keer wordt dit oergezellige koffieconcert op zondag georganiseerd voor de oudere Reurpoppers onder ons. De Bargkapel en De Sleppers zullen er samen met u voor zorgen dat het weer een onvergetelijke ochtend wordt! De toegang tot het festivalterrein is voor 65-plussers ook voor de rest van de middag helemaal gratis.

Goedemorgen Reurpop is inmiddels niet meer weg te denken uit onze programmering. Om 10:30 gaat de tent open en begint de dag goed met een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers, zoals een stukje kaas dat u wordt aangeboden door Zoeteman. Deze eerste consumptie is uiteraard van het huis! De tent zal gezellig worden aangekleed met bloemetjes op tafel en worden ingericht meer dan genoeg banken en stoelen, zodat u al zittend kunt genieten van de prachtige klanken van De Bargkapel en De Sleppers. Het programma start om 11:00 en gaat om 14:00 over in het reguliere middagprogramma. Taxi Walhof zal er voor zorgen dat er vervoer van en naar de Bundeling geregeld is!

Ook dit jaar is er weer een grandioze verloting met fantastische prijzen. Voor een gering bedrag kunt u lootjes kopen waarmee u meedingt naar geweldige prijzen. Een tipje van de sluier kunnen wij al oplichten door te verklappen dat er onder andere een fiets van Hofstede Tweewielers, een grandioos bloemstuk van Bloemsierkunst Elbrink en diverse modecheques van Modehuis Teunissen verloot zullen worden. Ook de rest van de prijzen worden beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers.

Nou, u heeft het gelezen: Goedemorgen Reurpop wordt weer fantastisch begin van een dag die in het teken staat van het hele gezin! De Reurpopvrijwilligers zullen vanaf 10:30 klaarstaan om er samen met u en de Bargkapel en De Sleppers een onvergetelijke ochtend van te maken!

Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!