De Heikamp bedankt Reurpopbouwers met BBQ

Koop nu tickets!

Ruurlo – Bezoekers, vrijwilligers, buurtbewoners, sponsoren en artiesten waren het erover eens: Reurpop 2014 was een groot succes! De op- en afbouwers van de zevende editie van Reurpop, die plaatsvond op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juni, zijn afgelopen week door pannenkoekenboerderij De Heikamp in de watten gelegd met een welverdiende barbecue.

Zonder de handige heren en dames van de terreinbouw kan een festival als Reurpop simpelweg niet bestaan. De passie waarmee deze vrijwilligers elk jaar weer aan de bak gaan is onbetaalbaar. Er worden vrije dagen opgenomen en afspraken afgezegd, enkel en alleen om hun steentje bij te dragen aan de opbouw van dit driedaagse Ruurlose festival.

Op maandagmorgen 16 juni begon een grote groep vrijwilligers in alle vroegte het festivalterrein op te ruimen. Op dinsdagavond 17 juni was nagenoeg alles opgeruimd en toog de hele club naar pannenkoekenboerderij De Heikamp. Voor het derde achtereenvolgende jaar werden de vrijwilligers uitgenodigd voor een heerlijke maaltijd en een fris drankje. Na een week opbouwen, het festivalweekend zelf en twee dagen opruimen ging zoiets er natuurlijk wel in bij de vrijwilligers!

Koop nu tickets!