De lekkerste deuntjes op onze nieuwe Date Keet area!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Misschien is onze nieuwe area Date Keet misschien wel dé plek waar jij aankomend weekend moet zijn! Niet alleen om jouw ware soulmate te vinden, maar ook omdat hier verschillende prominente artiesten het hele weekend de lekkerste muziek draaien. Wij stellen deze toppers graag aan je voor!

BG
Deze oorspronkelijke Achterhoeker is nu neergestreken in wat ze zeggen de allermooiste Rotstad. Hij kan echter niet wachten om terug te keren naar het mooie oosten, om samen met jullie Reurpop mee te maken. De lekkerste funky & disco deuntjes dat is wat Bram Gersen graag draait! Gecombineerd met de allerlekkerste tech- en houseplaten maken zijn sets één en al genieten. Dit is dan ook precies wat jullie kunnen verwachten tijdens Reurpop 2019. Hij hoopt jullie vrijdag in groten getale te verwelkomen!

Planet Groove Soundsystem
Dit duo, bestaande uit Robbin Schuchmann en Léon Rodijk, zorgt met hun enthousiasme en brede smaak in muziek ervoor dat elke set anders is, maar met dezelfde hoeveelheid energie! Deze residenten van het house/tech house feest “Planet Groove” delen een grote passie voor house-, tech house- en discomuziek en weten daardoor menig feest af te breken! Ondanks dat de heren al jaren draaien bestaat het duo “Planet Groove Soundsystem” pas kort en staan ze vooral bekend om hun eigen feesten waar ze o.a. b2b hebben gedraaid met de Engelse tech house-DJ Endor.

Bjerne Ruesink
Bjerne Ruesink, de 15-jarige DJ uit Lochem, maakt snel naam en faam op de poppodia in de Achterhoek en omstreken. Verschillende festivals in de regio zijn al verblijd met zijn enthousiaste optredens en dit jaar staat hij ook op Reurpop! Drie dagen op rij draait hij house en dance muziek en zorgt hij ervoor dat de Date Keet op de juiste temperatuur komt!

Inpulsa en Akrazia
Inpulsa en Akrazia bestaat uit de dames Linsey en Amanda. Beiden zijn eind vorig jaar begonnen op de DJ-school en hebben elkaar daar ontmoet. Ze vinden het super leuk om hun passie voor hardstyle te delen als vrouwlijke DJ’s en zijn dan ook heel blij dat ze elkaar tegen het lijf zijn gelopen! Op Reurpop draaien zij drie keer een b2b set en zullen dan de leukste hardstyle tracks voor jullie draaien. Zij hebben er zin in!

Matthijs Latour
Met Thomas (Latour) als neef moest het er een keer van komen: plaatjes draaien! Na lang dubben heeft Matthijs Latour een setje aangeschaft en is hij onder toeziend oog van Thomas en Miles de eerste deuntjes gaan gooien. Na een halfjaar was hij dusdanig toe aan professioneler spul waarop hij een flinke uitbreiding heeft aangeschaft. Samen met Miles vormt hij tevens het duo ‘LaNair’. Hiermee hebben zij onlangs hun eerste gig in Groningen gehad. Op Reurpop gaat Matthijs Latour samen met Thomas en Miles b2b draaien. Zijn stijl zal bestaan uit een mix van house, disco, african vibes en italo. Dat zit dus wel goed!

Thomas Latour
Vanaf jongs af aan is hij al verslaafd aan het luisteren én maken van muziek. Nadat hij de elektronische muziek had ontdekt, is hij achter de draaitafels gesprongen en heeft hij er werk van gemaakt. Inmiddels heeft hij zijn draaikunsten al meerdere malen mogen vertonen op feesten als Deugniet en Fahrenheit 2018! Naast invloeden uit de melodische techno, afro house en disco is hij zeker niet vies van een (klassieke) hit of een (foute) beukplaat. Het allerbelangrijkste is dat er keihard gedanst en gefeest wordt! Voor nog wat extra geweld uit Amsterdam worden de krachten gebundeld en zal je hem zaterdag b2b zien met Mathijs Latour en zondag met Miles McNair. Tot dan!

Sonny
Sonny, wie kent hem niet! Een graag gezien persoon binnen de Deventer Housescene. Sonny maakt de laatste tijd meters achter de decks met gigs nationaal en internationaal. Met een voorliefde voor minimalhouse laat hij menig dansvloer zweten, gegarandeerd! Op 16 juni is Reurpop aan de beurt. Zorg voor genoeg verkoeling, jullie zijn gewaarschuwd!

DJ Tommy Creek
DJ Tommy Creek is een all-round DJ-talent. Zijn interesse in muziek en het spelen van muziek begon 10 jaar geleden toen hij bij Dancing Bruins in Saasveld binnen liep, waar hij later het vaste gezicht van de club werd. Door zijn opzwepende beats, all-round interesse en energieke expressie is hij uitgegroeid tot een DJ die nacht na nacht een positieve sfeer achterlaat. Tommy Creek heeft veel ervaring in zijn carrière als DJ zowel in binnen als buitenland en is te vinden in clubs als: Pacha Salou, Milenium Spain, Dux Hengelo, Kokomo Groningen, Chicago Social Club Amsterdam, Club Red Leeuwarden, Club Ocean 41 Groningen. En dit is zeker niet het laatste dat je van deze getalenteerde man hebt gehoord!

Daan Houwers
In 2017 stond hij opeens met een vriend te draaien op Ploegendienst, allebei nog nooit een CDJ aangeraakt. De set liep voor geen meter maar ondanks dat het een techno festival was, ging de drum & bass er goed in bij het publiek. Na dat feestje was hij om en kocht hij een eigen draaitafel en begon met oefenen. Nu draait hij af en toe op huisfeestjes en op vijf mei in Wageningen tijdens het Bevrijdingsfestival. Hij hoopt dit nog veel vaker te kunnen doen en Reurpop is een perfecte start.

Jelle Holtslag
Zaterdag 15 juni draait Jelle Holtslag een aantal swingende disco plaatjes, gecombineerd met stevige tech house. Heb je niet zo’n ritme gevoel? Wees dan niet getreurd, want met deze set kom je direct in de flow! Jelle Holtslag is een oude bekende, in 2015 draaide hij namelijk al eens in het House Huus. Het beloofd zaterdag 15 juni dan weer net zo gezellig te worden als toen. Draaien doet hij tegenwoordig niet meer alleen, maar gaat hij samen met zijn compagnon door het leven als DJ duo Holtslag & Brandt. Met de zomer in het vooruitzicht komen er een aantal leuke feestjes aan voor deze heren. Zo draaien zij binnenkort op Fahrenheit en Have A Nice Day! Helaas moet zijn DJ wederhelft het ontgelden tijdens Reurpop, maar zal dit zeker niet ten koste gaan van de muziek. Een man minder achter de draai tafel betekent immers plaats voor een man meer op de dansvloer!

Miles McNair
Deze DJ met een sterke passie voor melodische techno is de laatste topper die wij aan jullie voorstellen. Miles McNair draait een mix van deephouse en techno, dus dat wordt gegarandeerd een onstuimig en zweterig hoogtepunt van Reurpop 2019.

Naar wie kijk jij het meeste uit?

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!