De Manuel & Géza Show komt naar Ruurlo!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Ze zijn beiden bekend van onder meer de serie Verliefd op Ibiza, het programma Expeditie Robinson en de films Homies en Sterke Verhalen. Kun je het al raden? We hebben het natuurlijk over Géza Weisz en Manuel Broekman. Naast hun acteercarrière, timmeren de heren inmiddels flink aan de weg als dj-duo. En met succes! Vrijdag 3 juni komen ze naar Reurpop, dus wees erbij tijdens de spectaculaire Manuel en Géza Show!

Géza was twaalf toen hij zijn eerste draaitafel kocht. Nog geen jaar later trad hij op in de Melkweg in Amsterdam. Daar is de passie ontstaan om te draaien voor een groot publiek. Bijna zestien jaar later heeft hij samen met zijn beste vriend en collega-acteur Manuel Broekman boekingen in binnen- én buitenland. Ook komende zomer zullen ze behoorlijk wat feesttenten op z’n kop zetten, waarbij Reurpop geen uitzondering is.

Manuel en Geza: Dj’s, producers en entertainers

Vorig jaar waren ze al de huisdj’s van jongerenreisorganisatie Gogo en mochten ze een remix maken van het officiële Totally Summer-anthem. Géza is daarbij de technische van de twee en zit vooral achter de knoppen, zowel in de studio als achter het mengpaneel. Manuel is, naast een steengoede acteur, een rasentertainer en MC pur sang, wat maakt dat de Manuel & Géza show niet te vergelijken is met een standaardoptreden van een standaard dj.

Iets om naar uit te kijken

Verwacht een show vol R&B, disco, dance en deep house gecombineerd met interactie met jou, het publiek. De jongens weten dankzij hun acteertalent hoe ze een publiek in extase kunnen brengen, en zullen op Reurpop zorgen voor een staande ovatie na afloop. Tot die tijd hebben we iets om naar uit te kijken!

Kun je niet meer wachten? Check dan de De Manuel en Géza Show online, een mini reallifesoap van de heren:

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!