De Reurpop zaterdag! Wat kan je allemaal verwachten?

Of je nu komt voor een Foute Party, wil hakken op de vetste Hardstyle, mee wil kunnen zingen op het Amsterdamse Plein, genieten van de mooie tributes van bijvoorbeeld Johnny Cash, of rustig wilt luisteren naar de mooiste akoestische nummers, alles is mogelijk op de Reurpop zaterdag. De avond trapt al om 19:00 uur af in onze Balzaal, maar geen getreur, vanaf 20:30 uur is overal spektakel, muziek en gezelligheid te vinden!

Foute Party in de Balzaal
De Coming Fout is weer terug op Reurpop 2022. En niet alleen zal dit feestje nog groter zijn dan onze laatste editie, u kunt hier ook nog eens veel langer van genieten. Verwacht spektakel, gekkigheid, theater, mooie meezingers en meespringers, maar vooral de foutste hits en Guilty Pleasures! De XXL Show van Coming Fout zal zeker aanwezig zijn, samen met gastoptredens van de Loco Loco disco show, Fort Fiesta en Sjieke Bazen. Onze DARRIS (Voorheen DJ Bjerne) trapt de avond af vanaf 19:30 uur! Extra punten als je daadwerkelijk fout bent gekleed 😉 Lees hier meer!

Reurpop Coming fout

Hardstyle in de Zandkoele
De Zandkoele staat deze zaterdagavond niet bekend om de chille beach vibes. Nee daarentegen, we gaan een energieke avond tegemoet, dus pak je beste stappers maar uit de kast en dans mee op de dikste Hardstyle hits van onder andere Bass Modulators, B-Front, Inpulsa, Plug ’n Play en Hypnose. Lees snel verder!

B-Front

B-Front

Amsterdamse Plein
Even lekker iets van eigen bodem? Kom dan gezellig weer langs bij ons Amsterdamse Plein, waar de Nederlandstalige Hits weer voor een vertrouwd sfeertje zullen zorgen! Met onder andere Judith Peters! Wij vinden haar nu al een topper, maar ze stond ook daadwerkelijk met de TOPPERS. Als 5e topper, mocht ze drie dagen achtereenvolgend op het podium van de Amsterdam Arena staan, samen met René Froger, Gordon, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Naast Judith staat ook Danilo Kuiters op het Amsterdams Plein. Ook geen onbekende in Nederland. Sinds zijn deelname aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker benoemd. Verwacht een breed repertoire van Nederlandse hits van Nielson, Gers Pardoel tot aan Marco Borsato en misschien wel zijn eigen nieuwe single ‘Laat mij in jouw leven’.

Reurpop-Judith-Peters

Judith Peters


Greyhound Ranch

En ook dit jaar staat de lekkerste rock, soul en countrymuziek weer voor u klaar. Geen stapschoenen in de Greyhound Ranch, maar de cowboylaarzen! Geniet mee met Miller and the Tonemachine, Cash the Tribute, The Tarnhouse Renegades en wederom de Dudes of Hengel. Meer info lees je hier!

Reurpop Ranche

Cash the Tribute

Op Deale (voorheen de Huiskamertent)
Niet te missen op Reurpop is Op Deale. Het voelt weer als thuiskomen op onze zaterdagavond. Verwacht akoestische, unieke en eigen muziek met onder andere 2 Fine, Merel Sophie, Mart Hillen en Stef! Meer lezen? Check het hele bericht.

En wie weet spot je Mary Miracle en haar drags, de Festivader of de Sneldichter nog op het terrein! Houdt onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van alle Reurpop-ontwikkelingen! Enneh… Het gaat behoorlijk hard met de tickets! Dus weer er snel bij, nu het nog kan…