Een grote Reurpopkaart voor opa Frits

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Copyright foto: KRO-NCRV
Opa Frits (89) is op dit moment een van de meest besproken Ruurloërs. Hij verwierf de afgelopen maanden landelijke bekendheid door zijn kleinzoon Tim Senders. De presentator, Tim Senders, bekend van het programma Streetlab, heeft een eigen YouTube-serie, ‘Op avontuur met de opa van Tim’. Daarin gaat hij op avontuur met zijn alleenstaande opa Frits. In de achtdelige KRO-NCRV-serie gaat Tim grote en kleine activiteiten met zijn opa doen, die hij nog nooit gedaan heeft. Zo gaan ze samen racen op een circuit en naar het festival De Zwarte Cross.

Afgelopen week maakte Tim via social media bekend dat opa Frits aankomende zondag zijn 90e verjaardag viert. In het kader daarvan wil Tim zijn opa verrassen met zoveel mogelijk verjaardagskaarten:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tim Senders (@timsenders) op

Reurpop juicht dit initiatief van harte toe en wil daarom met alle Reurpoppers een grote Reurpopkaart sturen! Wij roepen daarom al onze bezoekers, vrijwilligers en sponsoren op om een felicitatiewens in te vullen. Reurpop zal vervolgens zorgen dat Opa Frits aankomende zondag goed verrast wordt! Meedoen kan t/m woensdagavond 22 mei.

Felicitatiewens opa Frits

a
a
a
a
a
a
a

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!