Explosieve run op Nachtoele-tickets

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Ruim 700 man, Reurpop voor 70% uitverkocht

Buiten was het aardig fris, maar niemand die je erover hoorde. De rij liep lekker door en voor koffie, thee, warme chocolademelk en broodjes knakworst werd gezorgd door de IJsbaan en Coop Ruurlo. Onder het genot van muzikaal vermaak van The Dudes of Hengel, vuurkorven en een prachtige uitgelichte omgeving (mogelijk gemaakt door Delighted), verkocht Reurpop ruim 70% van al haar kaarten.

Van klokslag 23.00 tot 01.00 uur verkocht Reurpop bij de IJsbaan in Ruurlo Nachtoelekaarten. De actie was vooraf luid verkondigd via de krant en sociale media als Facebook en Instagram. Het resultaat; al om 21:00 uur, twee uur voor aanvang, vormden de eerste mensen al een rij. Op z’n langst was de rij zeker honderden meters lang. Het zorgde ervoor dat Reurpop in 2 uur al voor ruim 70% uitverkocht is. Dat terwijl er nog geen artiest bekend gemaakt is. Een mooi resultaat!

Speciale dank voor het mogelijk maken van de Nachtoele-actie gaat uit naar: onze Reurpop vrijwilligers, de buurt, Delighted, Mark Fokkink Tweewielers, Coop Ruurlo, Filmage, Suikertante, De Tapperij Ruurlo, IJsclub Ruurlo, Globe Security, Kwakkel Aggregaten, Focus Fashion en Team Oele!

Ps. heb je geen kaarten kunnen bemachtigen? Koop dan nu je kaarten online!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!