Explosieve run op Nachtoele-tickets

Koop nu tickets!

Honderden mensen kwamen op nachtelijke voorverkoop af

Buiten was het aardig fris, maar niemand die je erover hoorde. De rij liep lekker door en voor koffie, thee, glühwein en warme wafels was gezorgd door Martine en Bert van Zijtveld van de Heikamp. Met hier en daar een vuurkorf, hing er een heuse kerstsfeer rond de Willibroduskerk. Het heiligdom was zowel van binnen als van buiten uniek verlicht. Speciaal voor de Nachtoele-actie.

Van klokslag 22.00 tot 00.00 uur verkocht Reurpop in de Willibrorduskerk en van donderdagnacht op vrijdagochtend online Nachtoele-dagkaarten. Na wat oververhitte servers en wat opstartproblemen werden ook online veel kaarten verkocht. In totaal is nu al 50% van alle entreetickets verkocht.

In totaal is nu 50% van alle entreetickets verkocht

De actie was vooraf luid verkondigd op sociale media als Facebook en Instagram. Het resultaat; al om 20:30 uur, anderhalf uur voor aanvang, kwamen de eerste mensen al een kijkje nemen. Op z’n langst was de rij zeker honderd meter en liep deze door tot de rotonde bij hotel Avenarius. Na 00:00 uur ging de actie online verder.

Vroege Vogel-actie

Voor degenen die ’s nachts al op één oor lagen, start Reurpop vandaag een speciale ‘Vroege Vogel’-actie. Deze actie geeft minder korting dan tijdens de ‘Nachtoele’-actie. Maar toch, we willen iedereen nog één keer de kans geven.

Kaarten voor de Vroege Vogel-actie kan je bij Focus Fashion en Everwennink in Ruurlo kopen en bij de Welkoop in Vorden. Uiteraard ook via onze ticketshop. Vroege Vogel-kaarten bieden een korting van 5 euro op de reguliere kaartprijs.

Bekijk foto’s van de Nachtoele-actie

Koop nu tickets!