Frequencerz op Reurpop!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Wij zijn hartstikke trots om Frequencerz aan te mogen kondigen voor Reurpop 2019! Deze hardstyle-helden zullen ons voorzien van de meest vette rammers en de Zandkoele laten trillen op haar grondvesten… Ben jij er ook bij op zaterdag 15 juni?!

Het begon allemaal bij Niels en Pepijn, de muzikale genieën achter het duo Frequencerz. In besloten ze samen 2005 te gaan optreden. Na jaren sleutelen aan de weg werden de heren opgemerkt door hardstyle legendes ‘Deepack’ en ‘D-Block en S-te-Fan’. Dit resulteerde in Deepack die hun track ‘Tomorrow and Beyond’ draaide als afsluiter op Defqon1 2008. Een groter compliment kan je je als hardstyle-artiest niet voorstellen. De heren wisten dat ze goed op weg waren.

Dat het succes van Frequencerz niet onopgemerkt bleef, bleek uit latere boekingen op veel van de grootste hardstyle festivals uit de scene. Op o.a. Q-BASE, Qapital, Defqon1, Hard Bass en Rebirth Festival stonden de heren allemaal al een keer. Voor Defqon1 2017 hebben ze zelfs het anthem ‘Victory Forever’ gemaakt. En als dat nog niet genoeg was er begin 2018 ook nog hun eigen X-Qlusive event in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live).

Na zaterdag 15 juni kunnen ze ook Reurpop aan hun – nu al iconische – lijstje toevoegen. Dat belooft nog wat voor de toekomst! Frequencerz draait op zaterdagavond van 23:30 tot 00:30 in de Zandkoele. Mis het niet!

Om alvast lekker in de stemming te komen kan je hieronder genieten van enkele hits van Frequencerz!

 

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!