Goedemorgen Reurpop met de Bargkapel en Karel van de Kate

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Zondag 5 juni staan koffie en thee met wat lekkers klaar!

Hoezeer het Reurpopfestival zichzelf elk jaar weer opnieuw wil uitvinden, het in stand houden van tradities is evenzeer belangrijk. De Reurpopzondag wordt 5 juni dan ook wederom afgetrapt met Goedemorgen Reurpop. Tijdens dit oergezellige koffieconcert, dat wordt georganiseerd voor de oudere Reurpoppers onder ons, zullen de Bargkapel uit Barchem en conferencier Karel van de Kate uit Haaksbergen er een onvergetelijke ochtend van maken! Een goede start van een vrolijke dag, waarop de toegang tot het festivalterrein voor 65-plussers ook de rest van de middag helemaal gratis is!

Goedemorgen Reurpop is inmiddels niet meer weg te denken uit de programmering van het festival. Om 10:30 gaat de tent open en begint de dag goed met een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers. Deze eerste consumptie is uiteraard van het huis! De tent zal gezellig worden ingericht met meer dan genoeg banken en stoelen, zodat u al zittend kunt genieten van de prachtige klanken van De Bargkapel en de conference – geheel in het Twents – van Karel van de Kate. Het programma start om 11:00 en gaat om 14:00 over in het reguliere middagprogramma. Taxi Walhof zal er voor zorgen dat er vervoer van en naar de Bundeling geregeld is!

Grandioze verloting
Als vanouds is er een grandioze verloting met fantastische prijzen. Voor een gering bedrag kunt u lootjes kopen, waarmee u meedingt naar geweldige prijzen. We kunnen alvast verklappen dat er onder meer een mooie fiets van Hofstede Tweewielers, geurige boeketten van Elbrink Bloemen & Planten en diverse waardebonnen van Autowasstraat Ruurlo te winnen zijn. Ook de rest van de prijzen worden beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers.

U heeft het gelezen: Goedemorgen Reurpop wordt weer fantastisch begin van een dag die in het teken staat van het hele gezin! De Reurpopvrijwilligers zullen vanaf 10:30 klaarstaan om er samen met u, de Bargkapel en Henk van de Kate een onvergetelijke ochtend van te maken!

De Bargkapel

Karel van de Kate

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!