‘Goedemorgen Reurpop’ met Dennie Christian, trapt traditiegetrouw af in de Balzaal!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Maar liefst zeven keer eerder is de zondag succesvol afgetrapt met een ouderwets gezellig koffieconcert. De Bargkapel, De Sleppers en ‘Rosamunde’ zanger Dennie Christian maken er samen met hen die niet meer tot in de late uurtjes hakken en hoken een bonte ochtend van! Om het feest compleet te maken wordt ook dit jaar een grandioze loting georganiseerd én hebben 65-plussers (net als kinderen t/m 13 jaar) gratis toegang tot Reurpop.

Bijna 25 jaar na oprichting van De Sleppers zijn de Ruurlose vrienden Ype-Jan Banda, Peter Weenk, Michiel Ras en Rik Kamperman nog steeds zo hecht als toen zij elkaar troffen bij het jaarlijkse buurtfeest op de Bruil. Inmiddels trekt het viertal van feesttent tot feesttent en van zaal tot zaal om met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Duitse en Engelse nummers sfeer te maken. Naast de vaste Goedemorgen Reurpop muzikanten van de Sleppers heeft ook de Bargkapel met zijn ruim 40-jarige bestaan een flinke historie als één van de eerste Egerländer blaasorkesten van Nederland. Tot op heden heeft de Bargkapel dan ook niet voor niets een grote trouwe groep fans opgebouwd. Voor het eerst dit jaar is schlagerzanger Dennie Christian, wie in 1975 doorbrak met het nummer ‘Rosamunde’. Onder andere dit succes zorgde ervoor dat hij regelmatig te zien en te horen was op de Nederlandse televisie en radio. Met trots kondigen wij dan ook aan dat dé enige echte Dennie Christian dit jaar naar Reurpop zal komen!

Programma

Verloting
Tijdens ‘Goedemorgen Reurpop’ wordt traditiegetrouw weer een grandioze verloting georganiseerd. Hierbij zijn tussen de optredens door wederom prachtige prijzen te winnen!

Loting-Reurpop-19

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!