Goedemorgen Reurpop met Ronnie Tober

Koop nu tickets!

Maar liefst acht keer eerder is de zondag succesvol afgetrapt met een ouderwets gezellig koffieconcert. Zanger Ronnie Tober, Die Slingetaler en De Sleppers zorgen voor een gezellige en verbindende ochtend! Om het feest compleet te maken is er ook deze editie weer een loting met prachtige prijzen én hebben 65-plussers (net als kinderen t/m 12 jaar) zondag gratis toegang tot Reurpop! Partner Sven voor Ogen maakt deze gehele ochtend mogelijk. 

Ronnie Tober
Als winnaar van talentenjacht “Junior Mister America” begon Ronnie Tober zijn lange en succesvolle professionele carrière in Amerika. Met optredens in grote Amerikaanse tv-shows als “The Perry Como Show”, “The Ed Sullivan Show” en een tournee door Amerika was Ronnie Tober een grote naam in Amerika. Met als hoogtepunt de optredens voor Richard Nixon en John F. Kennedy.

Ronnie keerde in augustus 1964 terug naar Nederland, waarna Ronnie’s nummer “Iedere avond” meteen een grote hit werd. Deze bekendheid leidde tot een uitnodiging voor het Nationale Songfestival in 1965. Hier zong Ronnie voor het eerst zijn nieuwe nummer “Geweldig”. De single bereikte vrijwel direct de top 10 van de hitparade. In de jaren 70 volgden een aantal grote hits als “Met een roos in je blonde haren”, “Rosemarie”, “Arrivederci Ans” en “Rozen voor Sandra”. In duet met Ciska Peters was er groot succes met “Naar de kermis” en met Anneke Grönloh zong Ronnie het nummer “Speel nog een liedje, Orgelman”, dat in Nederland een enorme hit werd. Met Engelstalige albums als “Yesterday’s dreams” en Spaanse en Duitse singles werden ook de andere Europese markten bediend.

Op tv-gebied was Ronnie een terugkerende gast in programma’s als “Wie ben ik” met André van Duin en Ron Brandsteder. Ook neemt hij samen met Anneke Grönloh deel aan de eerste serie afleveringen van “Big Brother VIPS” van John de Mol.

Ook vandaag de dag is Ronnie Tober nog wekelijks in actie: op het podium en met activiteiten voor zijn stichting. Door zijn enthousiasme, warmte en professionaliteit blijft hij ook een graag geziene gast in radio- en tv-uitzendingen. Hij behoort tot een van de vaste waarden in de Nederlandse muziekgeschiedenis en showbusiness.

Die Slingetaler
Die Slingetaler, de band met een breed repertoire Alpenländische Volksmusik, Oberkrainer, Duitse Schlagers, Achterhoeks dialect en Nederlandstalige- en Engelstalige evergreens. De instrumenten die de bandleden bespelen zijn o.a. trompet, klarinet, saxofoon, accordeon, keyboard, gitaar, basgitaar en drums.

De Sleppers
Ruim 25 jaar na oprichting van De Sleppers zijn de Ruurlose vrienden Ype-Jan Banda, Peter Weenk, Michiel Ras en Rik Kamperman nog steeds zo hecht als toen zij elkaar troffen bij het jaarlijkse buurtfeest op de Bruil. Nog steeds treedt het viertal met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Duitse en Engelse nummers in vele zalen en feesttenten op.

Programma

  • 10:30 uur: Start Goedemorgen Reurpop
  • 10:30 uur – 11:15 uur: Die Slingetaler
  • 11:15 uur – 11:45 uur: De Sleppers
  • 11:45 uur – 12:00 uur: Verloting
  • 12:00 uur – 12:45 uur: Die Slingetaler
  • 12:45 uur – 13:15 uur: Ronnie Tober
  • 13:15 uur – 13:45 uur: De Sleppers

Verloting
Tijdens ‘Goedemorgen Reurpop’ wordt traditiegetrouw weer een grootste verloting georganiseerd. Hierbij zijn tussen de optredens door wederom prachtige prijzen te winnen! Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door meerdere bedrijven.

Invulling
Naast een mooie muzikale invulling, zijn er ook overheerlijke versnaperingen. Zo wordt er rondgegaan met stukjes kaas en worst. De woonkamersetting wordt neergezet door prachtige bloemetjes op de tafels in de Balzaal.

Functioneel
Het terrein is geschikt voor minder valide bezoekers. Zo is er een minder valide WC en staan vrijwilligers beschikbaar om te helpen. Ook het vervoer uit de regio wordt georganiseerd. Wanneer mensen op zoek zijn naar vervoer, vul dan ons contactformulier in.

Sven voor Ogen maakt ochtend mogelijk
Speciale Dank gaat uit naar Reurpoppartner Sven voor Ogen. Zij maken Goedemorgen Reurpop mogelijk. Sven voor Ogen levert goed zicht onder elke gewenste omstandigheid. Je bent altijd welkom aan de Dorpsstraat in Ruurlo.

Koop nu tickets!