Haagse DJ Outsiders op #RP19

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Deze trotse Hagenees verschijnt vaak op de grootste line-ups, is een bekend gezicht in Europa, wordt gerespecteerd door de grootste namen in de scène EN hij staat dit jaar op Reurpop! Hoe vet is dat! Trek de beste schoenen maar uit de kast, want het wordt heerlijk meedansen bij Outsiders.

Outsiders, beter bekend als Cem Araci, draait al vanaf zijn twaalfde. Deze, toen al, getalenteerde muziekliefhebber was vastbesloten om bij alle feestjes en clubs in Nederland de tent eraf te breken. Deze ambitie bracht hem naar het genre House Music. Met meer dan 200 boekingen per jaar in Nederland kunnen we stellen dat Outsiders een gerespecteerde naam is in de EDM-scène. Naast deze boekingen, is het buitenland hem niet onopgemerkt gebleven. Zijn DJ-skills worden gezien in alle uithoeken van de wereld.

Naast de muziek die wij al van hem kennen, komt er ook veel nieuwe muziek aan, samen met een aantal van de grootste House/EDM-Dj’s van het moment. Het is dus absoluut onmogelijk om stil te blijven staan, dus “doe je shirt uit en zwaai hem als een helicopter”. Zaterdagavond in de Zandkoele!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!