Hardstylebazen B-Front en Bass Modulators op Reurpop!

Koop nu tickets!

Het wordt een energieke zaterdagavond in de Zandkoele op Reurpop. De Zandkoele zal op zijn kop staan, met een avondje harde beats! En dit kan zeker niet zonder een top line-up. De grootste hardstyle bazen staan klaar om er een knallend feest van te maken. Kom zaterdagavond 11 juni naar de Zandkoele en stamp mee met: Hypnose, Inpulsa, Plug ’N Play, B-Front en Bass Modulators!

Hypnose (22.30 uur)
Na 5 jaar op ontdekkingsreis te zijn geweest naar de hardere muziekstijlen, zijn Tijs Kolhoop en Auke baan in 2015 gestart met het Hypnose project. Deze twee down-to-earth mannen zijn geen onbekenden in de Hardstyle industrie. Met onder andere songs zoals ‘Our Vision’, ‘Emerge’ en ‘Pure Fantasy’, zijn ze een welbekend duo op festivals zoals Defqon.1, Decibel Outdoor Festival en Intents Festival. En nu dit jaar ook op Reurpop. Naast hun eigen songs, maken ze ook de vetste hardstyle remixes. Remember het jumpstyle nummer ‘Freefall’, van Jeckyll en Hyde? Dit zeer legendarische nummer heeft ook zijn welbekende hardstyle remix. En deze is van niemand minder dan Hypnose. Bereid je maar goed voor, want deze twee jongens laten je gehypnotiseerd achter.

Inpulsa (20.30 uur)
Na jaren van dansen op festivals, droomde Linsey Wijnands a.k.a. Inpulsa ervan om DJ te worden. Inpulsa maakt muziek in een combinatie van energie en harde kicks. Op Reurpop 2019 maakte ze al haar rentree, en nu, 3 jaar later keert ze terug! Naast Reurpop heeft ze al menig aantal podia gezien, waaronder Dream Village Festival, Intents en Onbeschoft Outdoor er enkele van zijn. In de corona tijd heeft Inpulsa zeker niet stilgezeten. Ze heeft vele singles en nieuwe EP’s uitgebracht zoals ‘Paradise’ en ‘We’ve got tonight’.

Plug ’N Play (21.30 uur)
Plug ‘N Play geeft het ‘Feestcafé Freestyle’ een nieuwe betekenis. Verwacht de beste feesthits met een harde kick. Alles is mogelijk, zolang het maar vol energie zit! Dans mee op de bekende kroegknallers tot de knetterharde beukers! Plug ’N Play zal ook hun eigen toffe releases met ons delen. Naast Defqon.1, Decibel Outdoor, Q-Base en Intents Festival, volgt hier ook Reurpop bij hun lijst van stages. Er kan (helaas) geen tent worden afgebroken in de Zandkoele, maar wees gewaarschuwd, een zandstorm ligt bij dit duo zeker op de loer.

B-Front (00.30 uur)
Als je ook maar een beetje bekend bent in de hardstyle scene, dan heb je zeker gehoord van B-Front. Misschien wel een van de meest inspirerende hardstyle artiesten van het moment. Met mysterieuze verhaallijnen in zijn muziek, zorgt B-Front altijd voor een energiek en betoverend effect bij zijn publiek. Defqon.1, Tomorrowland, Intents Festival, Q-BASE, Hard Base, Mysterland, en ga zo maar door. Er is geen hardstyle podia geweest waar B-Front niet heeft gestaan. Verwacht nummers zoals ‘My Beautiful Fantasy’, ‘Das Boot’, ‘Rebirth’ en nog veel meer. Bereid je maar vast voor, want deze muziekervaring wil je echt niet missen!

Bass Modulators (23.30 uur)
Hardstyle loopt door hun aderen. De twee mannen hebben een grote passie voor muziek. Het is geen hobby meer, maar een lifestyle. Roland Evers en Rick Buijtenhek zijn beter bekend als het duo Bass Modulators. Met een energieke cross-over en veel unieke sounds, zijn zij een grote naam in de hardstyle scene. Hun avontuur startte in 2007, waar twee jongens met een grote liefde voor bas en melodie bij elkaar kwamen. Met een ton aan creativiteit en een natuurlijk talent voor muziek, heeft ervoor gezorgd dat ze staan waar ze nu staan. Met hoogtepunten zoals Mysteryland, Decibel Outdoor Festival, Defqon.1, Tomorrowland en Q-BASE. Voel die Bass zaterdagavond 11 juni in de Zandkoele!

Koop nu tickets!