Huisdj’s van weleer zijn er weer bij!

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Verstand op nul, gevoel op tien en dans de blaren op je voeten tijdens Reurpop. Tussen de headliners door in de Balzaal en op het Amsterdams plein is het namelijk de beurt aan onze huis-DJ’s DJ Ronny, Party DJ Martin en DJ Bacchie. Zij zorgen ervoor dat je gewoon lekker door kunt blijven dansen en zwepen je op voor de volgende act.


Vrijdag en zondag: DJ Ronny

DJ Ronny kunnen we ondertussen tot het meubilair van Reurpop rekenen. Tijdens de eerste edities van Reurpop (zo ongeveer in de prehistorie dus, toen alles nog zwart wit was) stond hij al op Reurpop. Tijdens deze editie van Reurpop zal hij op vrijdagvond en zondagmiddag te horen zijn op het Amsterdams Plein.

Zaterdag: Party DJ Martin

Op zaterdag is iedereen in de Balzaal in goede handen. Niemand minder dan Party DJ Martin zal zich namelijk tussen de diverse andere artiesten door over jullie ontfermen. Deze lokale grootheid zal voor veel Reurpoppers een bekend gezicht zijn. Al meer dan vijftien jaar is deze vrolijke snuiter bezig met muziek maken. Onder het motto ‘van nul naar feest in tien seconden’ geeft hij op vele feesten in de wijde omtrek altijd vol gas. Martin zal je direct na het optreden van de vorige artiest eventjes laten bijkomen om je vervolgens op te zwepen voor de set van de volgende act die geprogrammeerd staat.

Zondag: DJ Bacchie

Niemand minder dan DJ Bacchie is zondag uw host in de Balzaal en zal tussen diverse artiesten door de lekkerste nummers draaien. Deze goedlachse plaatjesdraaier is ondertussen kind aan huis op Reurpop en kent het publiek als geen ander. Succes gegarandeerd dus.

Je leest het al; in de Balzaal en op het Amsterdams plein gaat het feest altijd door met deze drie fantastische gangmakers.

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!