Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je de vragen die het meest aan ons gesteld worden. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op.

Hebben jullie muntjes voor kinderen?

Ja, die hebben wij! In ruil voor één Reurpopmunt krijg je 4 Rupo’s (kindermunten). Deze Rupo’s kunnen door kinderen ingeleverd worden op de zondag tijdens de Kindermiddag en bij een aantal aangesloten cateraars. Met Rupo’s koop je onder andere ranja, popcorn, chips, kinderpatat, kinderijsjes en meer!

Ik wil graag sponsor worden, hoe kan ik me aanmelden?

Leuk dat je sponsor wilt worden! Aanmelden kan door een mail te sturen naar: sponsor@reurpop.nl.

Mag ik van het terrein af als ik al een bandje heb?

Op de festivaldagen vrijdag en zaterdag kun je na het verlaten van het terrein niet meer terug het terrein op. Op de festivaldag zondag is het tot 20:00 uur wel mogelijk. Na 20:00 uur kun je het terrein niet meer op.

Kan ik mijn Reurpopmunten van afgelopen jaar gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. De munten zijn vanaf de eerste editie niet gewijzigd. Reurpop maakt gebruik van hele paarse munten en halve gele munten. De munten die je tijdens het festival van dit jaar gebruikt, kun je de daaropvolgende editie ook gebruiken.

Kan mijn e-ticket ook vanaf een mobiel gescand worden?

Ja, dat is mogelijk! Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm hoog genoeg staat, zodat het scannen direct lukt.

Ik wil graag blijven overnachten, kan dat?

Dat kan! Reurpop heeft met drie campings een samenwerkingsverband! Benieuwd? Klik dan hier!

Wat zijn de openingstijden?

Op vrijdag en zaterdag openen we om 19:30 uur. Tot 00:30 uur kun je nog toegang krijgen tot het festival. Op zondag zijn we open vanaf 10:30 uur. Tot 20:00 uur kun je op zondag nog toegang krijgen tot het festival.

Wat zijn de kosten van een muntje?

Voor een Reurpopmunt betaal je € 2,20!

Wat is de minimum leeftijd voor Reurpop?

Reurpop kent een minimum leeftijd op de vrijdag en zaterdag. Op vrijdag en zaterdag is Reurpop toegankelijk vanaf 14 jaar. Op zondag hebben kinderen t/m 13 jaar en mensen boven 65 jaar gratis toegang. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.

Kan ik met de bus naar Reurpop?

Nee, vanaf 2020 biedt Reurpop niet meer de mogelijkheid om via ons naar het festival te komen.

Waar vindt Reurpop plaats?

Reurpop vindt plaats aan de Wiersseweg in Ruurlo tegenover huisnummer 47. Wanneer je Ruurlo inrijdt, is onze bewegwijzering zichtbaar.

Kan ik pinnen op Reurpop?

Ja, er zijn diverse pinautomaten aanwezig op ons festival. Er zijn geen extra kosten verbonden aan pinnen.

Kan ik mijn auto parkeren bij het festivalterrein?

Ja, bij het festivalterrein zijn er ruime parkeermogelijkheden.

Is er een garderobe op Reurpop?

Ja, tijdens ons festival is er een bewaakte garderobe aanwezig.

Ik ben nog geen 18, kan ik aan alchohol komen?

Nee, Reurpop hanteert een streng alcohol- en drugsbeleid. Personen onder de 18 jaar krijgen geen alcohol. Voor handhaving maakt Reurpop gebruik van een bandjessysteem. Wanneer iemand onder de 18 betrapt wordt op het nuttigen van alcohol of drugs, wordt deze persoon van het festivalterrein verwijderd.

Is er een EBHO-post aanwezig tijdens het Reurpopfestival?

Ja, tijdens het Reurpopfestival is EHBO aanwezig.

Er is iets misgegaan met het bestellen van tickets, wat moet ik doen?

Wanneer er al geld van je bankrekening is afgeschreven houd dan je ingevulde e-mailadres in de gaten. Binnen enkele minuten zul je hier een e-mail moeten ontvangen met daarin een link waar je de ticket(s) kunt downloaden. Wanneer je geen e-mail ontvangen hebt in je inbox kan deze ook in de spambox terecht gekomen zijn. Als je na een kwartier nog steeds geen e-mail hebt ontvangen of als je vragen hebt over je bestelling, stuur dan een email naar tickets@reurpop.nl. Vermeld daarin in ieder geval je bestelcode. Je bestelcode is terug te vinden in de afschrijving van jouw bank achter Reurpop 2019.