Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je de vragen die het meest aan ons gesteld worden. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan contact met ons op.

Hebben jullie muntjes voor kinderen?

Ja, die hebben wij! In ruil voor één Reurpopmunt krijg je 4 Rupo’s (kindermunten). Deze Rupo’s kunnen door kinderen ingeleverd worden op de zondag tijdens de Kindermiddag en bij een aantal aangesloten cateraars. Met Rupo’s koop je onder andere ranja, popcorn, chips, kinderpatat, kinderijsjes en meer!

Ik wil graag sponsor worden, hoe kan ik me aanmelden?

Leuk dat je sponsor wilt worden! Aanmelden kan door een mail te sturen naar: sponsor@reurpop.nl.

Mag ik van het terrein af als ik al een bandje heb?

Op de festivaldagen vrijdag en zaterdag kun je na het verlaten van het terrein niet meer terug het terrein op. Op de festivaldag zondag is het tot 20:00 uur wel mogelijk. Na 20:00 uur kun je het terrein niet meer op.

Kan ik mijn Reurpopmunten van afgelopen jaar gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. De munten zijn vanaf de eerste editie niet gewijzigd. Reurpop maakt gebruik van hele paarse munten en halve gele munten. In 2022 zal het voor het laatst mogelijk zijn om de paarse en gele munten in te leveren.

Kan mijn e-ticket ook vanaf een mobiel gescand worden?

Ja, dat is mogelijk! Zorg er wel voor dat de helderheid van je scherm hoog genoeg staat, zodat het scannen direct lukt.

Ik bestel (ook) tickets voor iemand anders. Moeten alle namen op de tickets staan?

Nee, je kunt als koper meerdere tickets bestellen onder jouw naam. Het is niet nodig om de namen te vermelden van personen die via de door jou gekochte tickets binnenkomen.

Er is iets misgegaan met het bestellen van tickets, wat moet ik doen?

Wanneer er al geld van je bankrekening is afgeschreven houd dan je ingevulde e-mailadres in de gaten. Binnen enkele minuten zul je hier een e-mail moeten ontvangen met daarin een link waar je de ticket(s) kunt downloaden. Wanneer je geen e-mail ontvangen hebt in je inbox kan deze ook in de spambox terecht gekomen zijn. Als je na een kwartier nog steeds geen e-mail hebt ontvangen of als je vragen hebt over je bestelling, stuur dan een email naar tickets@reurpop.nl. Vermeld daarin in ieder geval je bestelcode. Je bestelcode is terug te vinden in de afschrijving van jouw bank achter Reurpop 2023.

Wat zijn jullie huisregels?

Hieronder vind je onze huisregels:

 • Het is niet toegestaan om op vrijdag- en zaterdagavond de evenementenlocatie in en uit te lopen.
 • Bij het betreden van het festivalterrein geeft u toestemming aan de beveiliging om u te fouilleren
 • Het is verboden om het evenemententerrein onder invloed van drank en/of drugs te betreden. Indien dit wordt geconstateerd zal de toegang geweigerd worden.
 • Het is verboden om op het evenemententerrein drugs en/of lachgas voorhanden te hebben en/of te gebruiken. Indien dit wordt geconstateerd zal de toegang ontzegd worden.
 • Het is verboden om professionele apparatuur ter vervaardiging van beeld en/of geluidsfragmenten voor commerciële toepassingen mee te nemen op het evenemententerrein, zonder voorafgaande toestemming van de organisatie.
 • Het is verboden alcoholhoudende dranken en etenswaren in welke verpakking dan ook (glaswerk, blik, plastic flessen etc.) mee te nemen naar het evenemententerrein op straffe van inbeslagname.
 • Het is verboden spuitbussen, vuurwerk, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen mee te nemen naar het evenemententerrein op straffe van inbeslagname
 • Op verzoek van de beveiliging dan wel organisatie dienen bezoekers zich te identificeren. Indien geen geldige identificatie kan worden overhandigd, wordt de toegang tot het evenement ontzegd. Onder een geldig identificatiebewijs wordt verstaan een paspoort, Nederlandse identiteitskaart of een Nederlands rijbewijs. Kopieën en/of foto’s zullen niet worden geaccepteerd. Bij fraude wordt er aangifte gedaan bij de politie.
 • Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. Stichting de Vrienden van Reurle dan wel de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade, dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden.
 • De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen.
 • Op het evenemententerrein zal muziek met een hoog geluidsniveau worden geproduceerd. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die hierdoor kunnen optreden aan het gehoor.
 • Bij binnenkomst op het evenemententerrein zullen polsbandjes uitgedeeld worden naar leeftijd. Zonder polsbandje(18+) kan de bezoeker geen alcoholische drank kopen. Bij constatering van onrechtmatigheden, zoals fraude met het polsbandje, wordt de bezoeker de toegang ontzegd en wordt er aangifte gedaan bij de politie.
 • De organisatie kan personen de toegang weigeren of verwijderen van het evenemententerrein.
 • Het is niet toegestaan eten- en drinkwaren die op het evenemententerrein zijn verkregen mee te nemen bij het verlaten van het evenemententerrein.
 • Het is niet toegestaan met meerdere personen tegelijkertijd één toiletcabine te betreden.
 • Wildplassen is verboden. Bij constatering zal de bezoeker van het evenemententerrein worden verwijderd.
 • Eenieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. Het is de organisatie toegestaan deze opnamen te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Fietsen en voertuigen dienen op de daarop aangewezen plaatsen geparkeerd te worden. Indien hier niet aan gehouden wordt, kan het voertuig worden verwijderd. Instructies van de verkeersregelaars dienen opgevolgd te worden.
 • In alle tenten van de horeca, in alle toiletcabines en in alle andere inrichtingen op het evenemententerrein geldt een algeheel rookverbod.
 • Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein en de parkeerplaatsen flyers te verspreiden, posters en/of banners op te hangen of andersoortige promotionele activiteiten te verrichten.
 • Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften, huisregels en/of aanwijzingen van de organisatie en/of beveiliging.

Festivalgangers die zich niet aan de regels kunnen houden en de veiligheid van anderen in gedrang brengen, worden onmiddellijk van het evenemententerrein verwijderd en wordt de toegang tot het evenemententerrein ontzegd.

Ik wil graag blijven overnachten, kan dat?

Dat kan! Reurpop heeft met drie campings een samenwerkingsverband! Benieuwd? Klik dan hier!

Wat zijn de openingstijden?

Op vrijdag en zaterdag openen we om 19:30 uur. Tot 00:30 uur kun je nog toegang krijgen tot het festival. Op zondag zijn we open vanaf 10:00 uur. Tot 20:00 uur kun je op zondag nog toegang krijgen tot het festival.

Wat zijn de kosten van een muntje?

Voor een Reurpopmunt betaal je € 2,90.

Wat is de minimum leeftijd voor Reurpop?

Reurpop kent een minimum leeftijd op de vrijdag en zaterdag. Op vrijdag en zaterdag is Reurpop toegankelijk vanaf 16 jaar. Op zondag hebben kinderen t/m 12 jaar en mensen vanaf 65 jaar gratis toegang. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.

Kan ik met de bus naar Reurpop?

Nee, vanaf heden biedt Reurpop niet meer de mogelijkheid om via ons naar het festival te komen.

Waar vindt Reurpop plaats?

Reurpop vindt plaats aan de Wiersseweg in Ruurlo tegenover huisnummer 47. Wanneer je Ruurlo inrijdt, is onze bewegwijzering zichtbaar.

Kan ik pinnen op Reurpop?

Ja, er zijn diverse pinautomaten aanwezig op ons festival. Er zijn geen extra kosten verbonden aan pinnen.

Kan ik mijn auto parkeren bij het festivalterrein?

Ja, bij het festivalterrein zijn er ruime parkeermogelijkheden. Parkeren is gratis.

Is er een garderobe op Reurpop?

Ja, tijdens ons festival is er een bewaakte garderobe aanwezig.

Ik ben nog geen 18, kan ik aan alchohol komen?

Nee, Reurpop hanteert een streng alcohol- en drugsbeleid. Personen onder de 18 jaar krijgen geen alcohol. Voor handhaving maakt Reurpop gebruik van een bandjessysteem. Wanneer iemand onder de 18 betrapt wordt op het nuttigen van alcohol of drugs, wordt deze persoon van het festivalterrein verwijderd.

Is er een EBHO-post aanwezig tijdens het Reurpopfestival?

Ja, tijdens het Reurpopfestival is EHBO aanwezig.