Intiem theaterpodium op Reurpop: artiesten gezocht

Het festival Reurpop vindt dit jaar alweer voor de achtste keer plaats aan Wiersseweg te Ruurlo. Wat ooit relatief kleinschalig begon als één van de zoveelste regionale dorpsfeesten is aan het uitgroeien tot een volwassen muziekfestival. De organisatie is dik in orde en het aantal vrijwilligers waar men elk jaar weer op kan rekenen is werkelijk ongekend. Elke editie bewijst weer dat Reurpop een unieke belevenis is. Dat wordt dit jaar weer eens bewezen; Reurpop krijgt een heus theaterpodium, en jij of een bekende van jou kan er onderdeel van zijn!

Gezelligheid, diversiteit, saamhorigheid, originaliteit, laagdrempeligheid en kwaliteit zijn de kernwaarden die men al sinds 2007 op Reurpop kan plakken. Inmiddels mag daar met recht een extra kernwaarde aan worden toegevoegd: vernieuwing. Hoewel de organisatie elk jaar vast kan houden aan een ijzersterk en alom vertrouwd concept, is vernieuwing de kracht van Reurpop. Editie 2014 bouwde verder op het succes van die van 2013. Zo zal de editie van dit jaar er weer een schepje bovenop doen, te beginnen met een heus theaterpodium!

In de aanloop naar het festival zal er nog ontzettend veel worden aangekondigd. Ditmaal is dat het theaterpodium. Drie dagen lang zal er in een metershoge en meterslange theatertent per uitvoering ruimte worden geboden aan zo’n 50 – 75 gasten, waarbij diverse artiesten de revue zullen passeren. Maar… let op! Het gaat hier om exclusieve optredens die het gros van het publiek niet zal ervaren; je moet er op het festival op tijd bij zijn. Wie treden er dan op? Nou, misschien wel jij of een bekende van je!

Ben jij, of ken jij iemand die creatief, een artiest in de dop is en altijd al talenten aan een groot publiek wil tonen? Meld jezelf of iemand anders met talent aan als artiest voor ons theaterpodium! Alle disciplines zijn welkom, denk daarbij aan: poëzie, literatuur, muziek, dans, cabaret, straattheater, beeldende kunst, stand-up comedy en ga zo maar door… Hieronder kun je jezelf, je groep of iemand anders opgeven! Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat een bescheiden iemand nog niet toe wil geven aan zijn of haar talenten. Geef hem of haar dan gerust op, wij nemen dan met die persoon contact op. Let wel op: minimum leeftijd is 12 jaar & opgeven kan t/m 31 maart.