Jebroer, Dansado en de Feestmeester en meer op Reurpop!

Koop nu tickets!

Een nieuwe dag, en dus weer een nieuwe bekendmaking. De balzaal zal op vrijdagavond 10 juni weer helemaal op zijn kop worden gezet, met onder andere Jebroer, Dansado en de Feestmeester, Martin Scheffer en Majestix. Als je nog geen kaarten hebt, is dit ZEKER een reden om ze nog snel aan te schaffen, want dit wil je echt niet missen! 

Majestix (20.30 uur)
Het verhaal begint in begin 2013. Er waren eens twee goede vrienden, Gijs Lemmens en Michiel Krake. Deze goede vrienden groeiden samen op met het DJ vak. Samen speelden ze toen al op verjaardagsfeestjes en diploma-uitreikingen, maar daar stopte het (gelukkig) niet bij! Een nieuw DJ-duo was geboren. Vandaag de dag, speelt dit unieke duo Housemuziek, met Tech, Deep en Progressive House als leidraad. Met een buitengewoon gevoel voor muziek, zorgt Majestix voor de coolste tunes. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dit klinkt als muziek in de oren! Mis dit duo niet, op vrijdagavond in de Balzaal. 

Jebroer (23.30 uur)
Met de perfecte combinatie van Hardstyle en Rap, heeft Jebroer al meerdere grote hits weten te pakken. Met onder andere hits als Flitsmeister, Kind van de Duivel en Engeltje, heeft Jebroer al meerdere records weten te breken. En nee, niet alleen in Nederland. Kind van de Duivel is zelfs de grens overgegaan, in Duitsland natuurlijk beter bekend als Kind Eines Teufels. Maar ook in België, Oostenrijk en Zwitserland zet deze man al jaren de festivals op zijn kop! Al deze mijlpalen zijn bereikt door kei en keihard werken, waarbij ‘kan niet’ geen optie is, dit is alleen maar een diepe motivatie om nòg harder te werken! “Inkakken is bijpakken”, aldus Jebroer. Dus, laten wij met zijn allen even zorgen voor die goede nachtrust! Want op vrijdagavond 10 juni is er absoluut geen moment van inkakken, wanneer al zijn grote hits van de afgelopen jaren door die speakers knallen!

Martin Scheffer (00.00 uur)
Al meer dan 15 jaar is Party DJ Martin bezig met muziek maken. En of het nou om een buurtfeest of verjaardag of een feesttent van 1000+ personen gaat, DJ Martin weet hier altijd een gegarandeerd feest van te maken. Verwacht de gekste acties op het podium, zoals surfen, vele meters bier en flügel spellen (of natuurlijk Oele…). Martin sleurt de hele zaal, en in dit geval de hele balzaal mee. Zorg voor een goed potje energie, want voordat je het weet sta je heerlijk mee te dansen! 

Dansado en de Feestmeester (00.30 uur)
Het zit hem al in de naam: een groot FEEST! Een feest waar je het volgend jaar nog met je vrienden over hebt. Dit feest heeft een 100% dansgarantie, waarbij je een mix van Moombahton, R&B en House zult ervaren. En een potje Freestyle? Zeker, dat kan geregeld worden! Met de confettikanonnen gereed, zorgen zij ervoor dat iedereen zich vermaakt. Er wordt gedanst, gelachen en er wordt vooral een mooi feestje gebouwd! Wil je nou eens echt weten hoe een ‘goed’ feestje eruitziet? Kom dan vooral naar Dansado en de Feestmeester!

Koop nu tickets!