Judy Blank vervangt optreden Pieternel

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!

Door omstandigheden komt het optreden van Pieternel helaas te vervallen. Desalniettemin weet haar vervangster Judy Blank als geen ander hoe ze een krachtig optreden neer moet zetten en hoe ze de harten van luisteraars kan veroveren. Deze Utrechtse met wereldmissie, heeft inmiddels heel wat optredens op haar naam staan.

Grote festivals en zalen, waaronder het Ziggo Dome, speelde ze al plat. Maar niet alleen in thuisland Nederland heeft ze naam genaamd. Met haar bluesy americanaliedjes heeft ze ook haar intrede gedaan in Amerika. En niet zomaar, maar onder andere met een speciaal optreden in de Nashville Music Hall of Fame. Daarnaast heeft ze in binnen- en buitenland samengewerkt en opgetreden met bekende namen als Seasick Steve en The Wood Brothers. Daarmee is Judy Blank inmiddels een gevestigde naam in de internationale muziekwereld.

Deze dame mag je daarom ook zeker niet missen op Reurpop 2019! Kom zaterdag 15 juni om 22:30 naar de Huiskamertent en luister naar hits als Mary Jane en 1995!

 

 

Koop nu tickets! Koop het boek 12,5 jaar Reurpop!